Christy Walton a leggazdagabb nő a világon, a két nemet összehasonlítva pedig a nyolcadik

hirdetes

Christy Walton a világ leggazdagabb nője

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Forbes magazin nemcsak a világ leggazdagabb emberei között készített ranglistát, hanem a szebbik nem képviselőit is összehasonlította. Christy Walton lett a leggazdagabb nő a világon.

Christy Walton

A Forbes nemcsak a világ leggazdagabb embereiről, hanem a szebbik nem képviselőiről is készített egy rangsorolást, ahol az első helyen Christy Walton áll. Világi viszonylatban a többnyire férfiak uralta ranglistán ő a nyolcadik. Viszont egyvalamiben különbözik a többitől: míg a férfi milliárdosok önéletrajza hatalmas figyelmet, személyük pedig nagy elismerést kapott, addig Christy Walton egy kicsit háttérbe szorult. Most az ő életébe nyerhetünk bepillantást.

 

Ha Christy Waltonról olvasunk, nagyrészt csak a vagyonát árulják el és hogy hányadik helyen áll a toplistán a világ leggazdagabbjai között. A fotókon kedvesnek és szerénynek tűnik, de ez a legtöbb, ami megmaradt róla a köztudatban.

Christy Walton

Elsőre úgy tűnik, mintha ehhez a vagyonhoz szerencsés házassága juttatta volna John Waltonnal, aki a Wal-Mart örököse. Bizonyos szempontból így is van. A Wal-Mart olyan hatalmas üzletlánc az Egyesült Államokban, mint nálunk a Tesco. John Walton 2005-ben hunyt el egy repülőgép szerencsétlenségben, azóta felesége a Wal-Mart örököse és ő is viszi tovább a céget. Azóta 10 év telt el és a cég vagyona nemhogy csökkent, hanem megduplázódott. Ez arra utal, hogy a hatalmas bevétel nemcsak az ügyes férjválasztásnak köszönhető, hanem Christy Walton is konyíthat valamit a vállalkozásokhoz, ha még jobban virágzik, mint újkorában.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

720

720o büntetés jár a vitorlás verseny közben elkövetett nagyobb szabálytalanságokért.... Tovább

Flaute

A flaute jelentése teljes szélcsend. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 146

Átlagos értékelés: 4.7

divat