1760-ban James Henry Creed megalapította a Creed-házat Londonban. Parfümjeik hamarosan népszerűvé váltak nem csak az angol királyi udvarban, hanem szerte Európában: III. Napóleontól Ferenc Józsefen és Sissy-n át a spanyol Krisztina királynéig számos neves

hirdetes

A világhírű Creed

Kerekes Orsolya
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

1760-ban James Henry Creed megalapította a Creed-házat Londonban. Parfümjeik hamarosan népszerűvé váltak nem csak az angol királyi udvarban, hanem szerte Európában: III. Napóleontól Ferenc Józsefen és Sissy-n át a spanyol Krisztina királynéig számos neves személyiség használta a kiváló minőségű, kifinomult és eredeti parfümöket. 1854-ben a család áttette székhelyét Párizsba, s a márka rövid idő alatt jelentős hírnévre tett szert.

A világhírű Creed

 

 

 

 

 

 

 

 

Creed 

 
Az évek során a Creed család egymást követő hat generációja több, mint 200 parfümöt készített már, melyek gyűjtőneve a Millesime. A Millesime parfümökben a legmagasabb a természetes alapanyagok aránya a Franciaországban fellelhető parfümök közül.
 

Miben rejlik a különlegessége?

 
A vállalat jelenlegi vezetője, Olivier Creed járja a világot és személyesen választja ki a legkiválóbb alapanyagokat. A Creednél hagyományos technikákkal elkészítenek egy keveréket, majd kézzel végzik az összetevők lemérését, összekeverését, áztatását és leszűrését. Napjainkban a legkeresettebb Creed alkotások a Green Irish Tweed, a Silver Mountain Water, a Royal Water, a Virgin Island Water, az Erolfa, az Aventus és a Millésime Impérial.
hirdetes
hirdetes
 
Creed Creed Creed
 
A két és fél évszázados hagyományokkal rendelkező luxusmárka kínálatában a parfümök mellett szappan, testápoló, after-shave, fürdőolaj, dezodor, sőt még illatosított gyertya és légfrissítő is megtalálható.
 
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Pünkösd

Mikor van Pünkösd?   Pünkösd a húsvétot követő ötvenedik nap, mozgó... Tovább

Fine dining étterem Budapest

  A fine dining kifejezés egyre elterjedtebb Magyarországon. Akik ezt a műfajt kedvelik,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 151

Átlagos értékelés: 4.9

divat