Madarasi Hargita: Erdély legszebb része

hirdetes

Csodálatos Erdély II.

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nézze meg Ön is, hogy miért is a Madarasi Hargita Erdély legszebb környéke! 

Madarasi Hargita a legszebb

A cikk szerzője már személyesen is ellátogatott ide és kérdezte is a helyiektől, hogy mi számít itt, a Madarasi Hargitán a dő szezonnak? A kérdésre ők teljes nyugalommal és természetességgel azt válaszolták, hogy mi más? Hát a nyár. Gondolhatja a kedves olvasó, hogy mekkorát csodálkoztam, hiszen látva a környezetet, a hegyeket, a csodálatos lejtőket, azt gondoltam volna, hogy télen is divat erre a turizmus. Erre ők azt feleték, hogy érezhető a visszaesés a két időszak között.

 

 

 

Egészen biztos vagyok benne (és ezt a személyes tapasztalat mellet az alábbi képek is bőven alátámasztják), hogy ha a Madarasi Hargita egy másik országban lenne ( nem kell egyből arra gondolni… legyen ez az ország például Ausztria), akkor a téli időszak még nagyobb hangsúllyal esne latbtba).

hirdetes

 

Madarasi Hargita a legszebb

 

Egy ideje csodálva figyeljük a hegy tetején lévő Súgó Panzió csodálatos képeit. Persze nekik nem lehet nehéz, hiszen tényleg festői környeztben, Erdély egyik legszebb területén, 2006 decemberében nyitotta meg kapuit a panzió.

 

 

 

Szerencsére a helyi turisztikai szervezetek is kezdenek ráérezni a téli turizmus jelentőségére is, hiszen minden évebn tetten érhető a fejlődés, hiszen most már a Súgó  mellett 4 sípálya bámelyikén gyakorolohatja kedvére a síelést, vagy a snowboardozást.Ha viszont nem szereti a telet, akkor se keseredjen el, hiszen óriási kirándulásokat lehet csinálni itt, Erdély legszebb hegységében. Az alábbiakban képekkel is bebizonyítjuk a leírtakat. Csodálja meg Ön is!

hirdetes

 

További csodálatos képek a következő oldalon!

Madarasi Hargita a legszebb

 

 

 

 

 

(Forrás: Súgó Panzió)

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Topfény

Topfény: horgonyzáskoz bekapcsolt körbevilágító fehér fény. Tovább

Bilgepumpa

A bilgepumpa a fenékvíz szivattyú idegen elnevezése. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes