Csodás drónfotók Grúziából

hirdetes

Grúzia páratlan szépségei

GA
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A drónfotózás virágkorát éljük. Grúziából hoztuk el a legszebb felvételeket. Az ország amúgy is páratlan szépségű, madártávlatból pedig egyenesen lélegzetelállító.

Elképesztően szépek ezek a drónfotók

 

Grúzia állam Kelet-Európában, a Fekete-tenger keleti partján. A 3,7 milliós népességű Grúzia államformája az ún. félelnöki köztársaság. 

 

Kultúrája elképesztően gazdag és mindamellett az ősi gyökerei háromezer évre nyúlnak vissza az időben. A bor termelése például a történelem előtti időkben kezdődött, és máig ez  számít az ország gazdaságának fontos részének. Mint manapság is, úgy évezredeken keresztül a nagyhatalmak határvidéke volt.Északi szomszédja Oroszország, délről Törökország és Örményország, keletről Azerbajdzsán határolja. Az örményeket leszámítva tehát mind-mind sokkal gazdagabb országnak számít. 

hirdetes

 

Az ország földrajzi-éghajlati szempontból változatos, egyaránt vannak alpesi és szubtrópusi klímájú területei.Ezért is alkalmas nagyon fotózásra, hiszen itt a viszonylag kis területen nagyon sokféle-fajta terület megtalálható. 

 

Ezt bizonyítja be Amos Chapple, a Radio Liberty fotósa, aki idén készítette drónjával ezeket a nagyszerű fotókat erről a parányi, de annál szebb országról. 

 

Ha téged is érdekel a drónozás világa, de félsz belevágni, ide megéri benézned:

Drón oktatás

 

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Elliott 6m

  Elliott 6m - Debütálás a Kieler Woche-n Az első nyolc hajót Kínában a... Tovább

Iránylat

Navigációs alapfogalom. Egy tárgy iránya a hajó­ról nézve, vagy két tárgy egymáshoz... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes