A csopaki naplemente

hirdetes

Nincs csodásabb a csopaki naplementénél

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Naplemente és naplemente közt igenis van különbség. A balatoni az egyik legszebb az országban. Íme a csopaki naplemente, mely oly gyönyörű, hogy arra jelzők sincsenek.

A balatoni naplemte

 

A Balaton, főleg nyáron hálás téma a fotósok és videósok körében. Nem csak az idegenforgalom és a vendéglátás körében szűkül a nyári szezonra a magyar tenger idénye, hanem a videók tekintetében is. Mi is jó pár csodás felvételt mutattunk már be, melyek közt az északi parton készült videók vannak a többségben. A drónvideók korszakát éljük, nincs mese. 

 

A legújabb, Csopakról készült felvétele is ezt bizonyítja.Csopak az északi parton, Balatonfüred és Paloznak között fekszik. Leginkább a  borvidéke miatt híresült el. Nyáron, mint az összes itteni település, teljesen más arcát mutatja. A naplemente meg aztán mindig nosztalgikus érzéseket kelt az emberekben. Látva a csopakit, ez nem is csoda. Élmény lehet látni ezt élőben. Minden esetre a következő oldalon megmutatjuk, de garantáltan sokan akarják majd látni élőben is, ezen videó hatására.

hirdetes

 

A balatoni naplemte

 

A videót Póczik Bence készítette. Ő a következőket mondta a videó leírása során: Csopak felett, naplemente alatt egy jó eső után. Csend és színek a szezon elején.0% tömeg, 100% Balaton. Azt gondolom, hogy ez pontosan leírja a felvételt. Íme a videó:

 

 

Forrás: Bence Póczik

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 114

Átlagos értékelés: 4.7

Balaton