Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.

hirdetes

Cupcake őrület

Rédei Csilla
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Cupcake őrület Amerikából indult el és már nálunk is hódít. Kreatívan, egyedien díszíthető kis sütemények születésnapokra, leánybúcsúkra, esküvőkre és karácsonyra is.

Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hirdetes

Színes Cupcake

 

A cupcake-őrület Amerikából indult, és nem véletlen, hogy már nálunk is nagyon népszerű, hiszen nemcsak az ízlelőbimbókat kényeztetik az apró sütik, hanem a szemet is. Angliában tündértortának hívják. Ez tulajdonképpen muffin, ami lehet csokis, sima vagy ízesített is. A lényeg a tetején látható. Színes díszítések, cukorkák, virágok, marcipándíszítések és tarka habok koronázzák meg az egyszerű maffin tetejét.

Cupcake őrület

 

Lényege, hogy minél színesebb legyen. Keverhetünk bele gyümölcspürét és aromákat is. A színes cukorgyöngyök és csokipasztillák igencsak feldobják a megjelenését a muffinnak.

 

cupcakescupcakes
 

 

Karácsonyi Cupcake

 

Lassan itt vannak az ünnepek, már bizonyára sokan gondoltunk rá, hogy idén milyen újdonsággal lehetne feldobni a Karácsonyt. Hamár Cupcake, akkor természetesen hódít a karácsonyi dekorációs is. Íme néhány ötlet, hogyan tegyük izgalmassá akár a gyermekeink számára is a szeretet ünnepét idén.

 

Christmas cupcakeChristmas cupcake

 

 

 

Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.Cupcake őrület világszerte. Szép és finom.
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Trimmelés

A vitorlázat és a rig finomállítása. Azt a vitorlázót, aki vitorlát vagy rigget állít,... Tovább

Áramlásjelző fonál

Az áramlásjelző fonál a vitorlák helyes állásszögének beállításához használt, a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 231

Átlagos értékelés: 4.8