Kreatív és környezettudatos DIY karácsonyfák

hirdetes

Kreatív karácsonyfák

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az a különleges ezekben a karácsonyfákban, hogy díszítésnél csak az ember képzelete szab határt, ugyanis ez a fa csak díszekből áll. Ha próbára szeretnéd tenni kreativitásodat, most mutatunk néhány ötletet!

Karácsonyfa

A DIY karácsonyfák egyre nagyobb teret hódítanak világszerte. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az ember szabadon engedheti a fantáziáját, amikor feldíszíti a fát, mert nemcsak azt választhatja meg, hogy milyen díszek kerüljenek fel a fára, hanem hogy mi legyen maga a fa. Emellett pedig rendkívül helytakarékos egy ilyen karácsonyfa – ez inkább azoknak előnyös, akiknek kicsi lakásuk van. Őszintén szólva én nem tudnám elképzelni, hogy egy ilyen "karácsonyfa" helyettesítse a szépen feldíszített fenyőfát, de ki mondta, hogy csak egy karácsonyfa lehet a lakásban? Főleg ha az egyik csak könyvekből, vagy párnákból áll.

 

Karácsony

 

Karácsonyfa

Karácsonyfa

Ami még fontos előnye ezeknek a kreatív karácsonyfáknak: rendkívül olcsók! Hisz te magad választod meg az összetevőket, ami bármi lehet: könyv, szekrény, párna, karton, vagy akár bőröndök is. Ha elég kreatív vagy, ezekből az összetevőkből is ki tudod hozni a legszebb karácsonyfát. Nézd meg ezeket a szuper ötleteket, hátha ihletet adnak a saját DIY karácsonyfádhoz!

 

DIY fa

 

Karácsonyfa

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
kreatív

Szótár

tanfolyam

Tanfolyam szó magyarázata A kurzus az a keret, amelyben a hallgatók meghatározott rend... Tovább

Transat Jaques Vabre

Transat Jaques Vabre vitorlás verseny történet A Transat Jaques Vabre egy olyan vitorlás... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes