Drake látványosan rosszul lett Madonna csókjától a színpadon

hirdetes

Drake rosszul lett Madonna csókjától a színpadon

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nem ez az első, hogy Madonna megcsókol egy másik sztárt a színpadon, azonban ez a csók most nem úgy sült el, mint amire a díva számított, ugyanis Drake látványosan rosszul lett tőle.

Drake és Madonna

Szegény Madonna mostanában kap hideget és meleget. A nemrég történt színpadi botlása után most egy újabb produkcióval tette emlékezetessé fellépését, ami nem éppen úgy sült el, mint ahogy szerette volna. A díva a 28 éves rapperrel, Drake-val lépett fel, akit a produkció végén váratlanul lekapott. Ebben semmi szokatlan nincs, ugyanis nem ez az első eset, hogy az énekesnő egy másik sztárral csókolózik a színpadon, azonban ez a rapperből nem azt a reakciót váltotta ki, mint amire Madonna számított.

Drake és Madonna

A csók körülbelül 3 másodpercig tartott, de úgy tűnik, ennyi elég is volt. Lehet, hogy Madonna valami olyan ételt fogyasztott a fellépés előtt, amitől a rapper irtózik, vagy hagymát evett, mert miután véget ért a csók, Drake nem érezte valami jól magát és ezt még a közönség előtt se tudta titokba tartani. Szerintem az arckifejezése mindent elárul:

 

Drake rosszul lett Madonna csókjától

 

Drake rosszul lett Madonna csókjától

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 159

Átlagos értékelés: 4.9

divat