Drámai árapály változások csodálatos képeken

hirdetes

Drámai árapály változások csodálatos képeken

Szélesi Ferenc
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sokunknak nyílt már rá alkalma biztosan tengerben fürödni. Úszás, vagy akár napozás közben nem is gondolnánk, hogy mekkora ereje van a hatalmas víztömegnek. 

Sokunknak nyílt már rá alkalma biztosan tengerben fürödni. Úszás, vagy akár napozás közben nem is gondolnánk, hogy mekkora ereje van a hatalmas víztömegnek.

Egy brit fotós, Michael Martin készített egy sorozatot, melyben bemutatja, mekkora hatalma van a tengernek, bármennyire is jelentéktelennek tűnhet néha.
A képek tökéletesen illusztrálják az olykor drámai változást, sokszor előfordulhat, hogy egyes területek teljesen eltűnnek az árapály következtében. Marten néha 14-15 órákat is várt arra, hogy a változások bekövetkezzenek, de megérte. A fényképek teljesen eredetiek, a végén pedig összevágták mozgóképekké, hogy még szemléletesebb legyen a meglepő változás.

hirdetes
Eléggé hátborzongató, hogy egy olyan helyen állunk, ahol néhány óra múlva már a tenger lesz az úr.

 

Nézd meg a drámai fotókat, kattints a képekre:

Sokunknak nyílt már rá alkalma biztosan tengerben fürödni. Úszás, vagy akár napozás közben nem is gondolnánk, hogy mekkora ereje van a hatalmas víztömegnek. Sokunknak nyílt már rá alkalma biztosan tengerben fürödni. Úszás, vagy akár napozás közben nem is gondolnánk, hogy mekkora ereje van a hatalmas víztömegnek. Sokunknak nyílt már rá alkalma biztosan tengerben fürödni. Úszás, vagy akár napozás közben nem is gondolnánk, hogy mekkora ereje van a hatalmas víztömegnek. Sokunknak nyílt már rá alkalma biztosan tengerben fürödni. Úszás, vagy akár napozás közben nem is gondolnánk, hogy mekkora ereje van a hatalmas víztömegnek. Sokunknak nyílt már rá alkalma biztosan tengerben fürödni. Úszás, vagy akár napozás közben nem is gondolnánk, hogy mekkora ereje van a hatalmas víztömegnek. Sokunknak nyílt már rá alkalma biztosan tengerben fürödni. Úszás, vagy akár napozás közben nem is gondolnánk, hogy mekkora ereje van a hatalmas víztömegnek.

További képek

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Alsóörs - Vitorlás SC

Alsóörs - Vitorlás SC kikötő - tudnivalók: Az alsóörsi Vitorlás SC kikötője a tó... Tovább

Bika

A bika fedélzeti, vagy parti kötélrögzítő eszköz. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 106

Átlagos értékelés: 4.8