Rangos edzőtábor Balatonfüreden a BYC vitorlástelepén - MVSZ

hirdetes

Rangos edzőtábor Balatonfüreden

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Május 9-én kezdődött és 15-éig tart a Nemzetközi Vitorlás Szövetség (ISAF) és a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) együttműködésében az ifjúsági világbajnokságra felkészítő regionális edzőtábora Balatonfüreden, a BYC vitorlástelepén

Edzőtábor

Az esemény olyan nagy jelentőségű a magyar vitorlássport számára, mintha egy világbajnokság rendezését kapta volna meg Magyarország. Az ISAF Emerging Nation Program Youth World Regional Performance Clinic, vagyis a Nemzetközi Vitorlás Szövetségnek az ifjúsági világbajnokságra felkészítő edzőtábora az esemény tartalmán túl a magyar vitorlázás és a Balaton nagy elismerése.

Edzőtábor

Tíz ország huszonnyolc versenyzője érkezett Balatonfüredre, akik Laser Radial, 420 és 29er hajókkal vitorláznak. A táborban 12 edző dolgozik, és nem utolsó sorban médiacsapatot is küldött az ISAF. Ne gondoljuk, hogy ez utóbbi mellékes vagy kis jelentőségű része a programnak! Ezt mi sem jelzi jobban, mint az a tény, hogy Balatonfüredre érkezett Carlo Borlenghi, a világ talán legelismertebb vitorlás fotósa is. (MVSZ)

Forrás: MVSZ

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 106

Átlagos értékelés: 4.8

sport