Egis-Kereked Kupa előzetes és eredmények

hirdetes

Egis-Kereked Kupa előzetes

Pallus
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Péntektől vasárnapig Csopakon rendezik meg a nagy hagyományokra visszatekintő Egis-Kereked Kupát, ami idén Grid nagydíjként kerül megrendezésre. Három nap alatt 9 futam lebonyolítását tervezi a rendezőség, összesen 7 hajóosztályban. A pálya trapéz alakú lesz, amelyen kényelmesen elférnek az osztályok.

Egis-Kereked Kupa előzetes

Bemutatkoznak az új hajóosztályok 2010. április 30-május 2-án

 

A téli felkészülések után sokan most találkoznak majd először a vízen, vannak, akik itt debütálnak majd új hajóosztályukban. Kétség kívül Vadnai Benjámin (BYC) szereplését övezi a legnagyobb várakozás, mindenki kíváncsi mire képes itthon új osztályában, a Laser 4.7-ben. A Gond Gergely-Szellem Balázs (THE) páros sikeres 420 éveik után idén már 470-ben folytatják a szereplést, az izolai versenyen már bemutatkoztak.

hirdetes
 
420-ban a Péch Fanni-Héjj Eszter (RIVE-THE) páros hazai debütálása már tavaly ősszel megtörtént, de a sok nemzetközi felkészülés és verseny után a szakemberek kíváncsian várják szereplésüket, hiszen az év vége felé a 470 osztály felé kacsingatnak.
 
Az utóbbi évek egyik sikerosztálya a Cadet, mely abszolút THE dominanciát mutat az elmúlt években. Új kormányosok jelentek meg a mezőnyben, és pár legénység is változott a hajókban.
 
Optimistben Benji távollétében Gyapjas Balázsnak (BYC) van a legnagyobb esélye, de megszorongathatja Péch Lóránd (RIVE) és öccse Balázs (BYC) is, ugyan úgy, mint Vadnai Jonatán (BYC). Az indulók száma várhatóan jóval meghaladja majd az ötvenet. 

hirdetes

 

Egis-Kereked Kupa rajt

 

Az előrejelzések meleg időt, és gyenge, illetve közepes szelet ígérnek. Az első futam rajtja pénteken 11 órakor, szombaton és vasárnap 10 órakor a Csopak előtti vízterületen.
 
 

 

Eredmények

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 109

Átlagos értékelés: 4.8