Egy roncstelepre szánt busz története: Járműből otthon

hirdetes

Egy roncs-busz története: járműből otthon

R.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sajnos a buszok sem örök életűek, akármilyen szépen is pompáztak új korukban. De attól, mert járműként lejárt az idejük, még nem biztos, hogy véget ért a történetük.

Buszból otthon

Remek példa erre ez az otthon, melyet egy buszból alakítottak ki. Amilyen állapotban volt ez a jármű, amíg buszként funkcionált, biztos a roncstelepen végezte volna, hacsak nem alakítják át lakóhellyé - ami nem mellesleg nem is egy átlagos otthon lett, hanem egy olyan lakosztály, amit bárki megirigyelne! A busz külsején nem sokat változtattak, csak helyreállították a szépséghibákat. Belülről viszont teljes átalakításon ment keresztül.

Buszból otthon

A busz 2 méter széles és 12 méter hosszú. Az ablakokat, az ajtót és a kormányt megőrizték eredeti állapotában. A buszban található egy kis fürdőszoba, egy ágy, egy szekrény és egy multifunkcionális konyha – és az egész légkondicionált. Ráadásul a berendezés nagyon modern. Senki nem nézte volna ki ebből a hajdan roncstelepre való járműből, hogy ilyen csodálatos átalakuláson mehet ekresztül. De most bebizonyosodott, hogy semmi se lehetetlen!

 

 

Buszból otthon

A konyha nagyszerűen néz ki, viszont ne felejtsük ki a fürdőt és a hálószobát sem, ami szintén nagyon kényelmes és modern. Ez a 2 méteres szélesség lehet, hogy kicsinek tűnik, viszont  elképesztő, hogy mennyi minden elfér benne! A busz egyes helyiségében talán csak a lakhely szélessége emlékeztet arra, hogy az ember egy buszban jár - meg persze a kormány - de ha ezeket figyelmen kívül hagyjuk, akkor ez egy érdekes, modern berendezésű lakás.

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Ciklon

A ciklon egy légköri képződmény, melynek középpontjában alacsony légnyomás uralkodik,... Tovább

Louis Vuitton Trophy

Amerika Kupa 2010 mondd el Te is a véleményed itt!   Louis Vuitton Trophy A... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 204

Átlagos értékelés: 4.9

kreatív