Egyedi tervezésű luxusjacht - Bang and Olufsen Shooting Star

hirdetes

Bang and Olufsen Shooting Star luxusjacht

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Bár nem ez a legdrágább luxusjacht a világon, mégis első osztályú élmény lehet ezzel járni a vizeket. Rengeteg érdekes tulajdonsággal rendelkezik és a belső kialakítása is nagyon egyedi.

Luxusjacht

Igaz, nem ez a legdrágább szuperjacht, amivel valaha találkoztunk, de ha valami, akkor a Bang and Olufsen Shooting Star egy igazi luxusjacht. A hajó 2011-ben két díjat is nyert a World Yacht Trophy versenyen, ami már önmagában egy bizonyosság arra, hogy ez a hajó igazán különleges. A speciálisan kialakított hajótestnek köszönhetően pedig a jacht képes a 45 csomós sebességre is. Ráadásul ezt a sebességet meglepően alacsony üzemanyag fogyasztással képes elérni: kevesebb, mint egy óra alatt. A hajó 37 méter hosszú és a külseje is nagyon megnyerő.

Luxusjacht

A hajót egy dán hajógyár építette és Espen Øino tervezte. Amikor kész lett 2011-ben, szinte egy álom vált valóra a designot és a technikai lehetőségeket illetően. A belső építészetben megjelenik a skandináv stílus, aminek köszönhetően a hajó belső tere szép és világos. Egy elég szokatlan és eredeti koncepció szerint alakították ki a hajó belsejét, ami azt jelenti, hogy a hajó amellett, hogy rendkívül modern berendezésű, még kényelmes is. Találunk rajta még egy lenyűgöző tetőt a szalonban, ami átereszti a napfényt.

Luxusjacht

Az egyedi tervezésű jacht ára körülbelül 26 millió dollár. Az ízléses külső mellett pedig a vendégek szórakozási igényeit kielégíti: találunk benne nem is egy BeoVision márkájú LCD tévét DVD lejátszóval.

Luxusjacht

Ez a hajó kívül-belül elegáns, kényelmes és nagyon látványos különleges belső kialakításával. Bárki is utazik ezen a hajón, az biztos, hogy nem fogja kényelmetlenül érezni magát.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balatonlelle - BL Yacht Club

A BL Yacht Club Vitorláskikötő bemutatása:  A Balaton nyugati medencéjének... Tovább

Sudár Regatta vitorlás hajó

Sudár Regatta Skandináv vonalvezetésű egységes osztályhajó. Magyarországon 1985 óta... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 181

Átlagos értékelés: 4.9

hajó