Gyönyörű esküvői pavilon a Maldív-szigeteken

hirdetes

Meseszép esküvői pavilon a Maldív-szigeteken

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az ötlet gazdája a Four Season, akik megint csodát alkottak. A környezet egyszerű, mégis lenyűgöző, irigylem azt, aki itt tarthatja az eskövőjét.

Meseszép esküvői pavilon

Beköszöntött a ködös, szürke január. Sokak számára ez az év legnehezebb időszaka, mert rosszabb, mint a hétfői munkanapok, amikor a pihentető hétvége után dolgozni kell menni. De nem mindenhol ilyen szürke a január, például a trópusi szigeteken.

 

 

Szerintem legbelül a legtöbb ember egy napsütéses tengerparton képzeli el élete legboldogabb napját. Na jó, talán most magamból indultam ki, de azért lehet benne némi igazság. A Maldív-szigeteken felállítottak egy esküvői pavilon, méghozzá az óceán közepén. A helyszínt csak hajóval lehet megközelíteni. Az öltet kitalálója a Fuor Season.

 

Meseszép esküvői pavilon

A pavilon nem nagy, összesen 45 négyzetméter, ami azt jelenti, hogy csak 16 ember fér el rajta. A násznép meg addig várakozhat a parton, amíg lebonyolítják a szertartást. Az oltárhoz vezető út is elég kalandos, mert csak hajóval lehet megtenni ezt az utat.

 

 

A pavilon jó pár esküvőt látott, de szerintem fog is. Irigylésre méltó, aki ilyen gyönyörű helyen tarthatja az esküvőjét.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
divat

Szótár

Múzeumok Éjszakája

A Múzeumok Éjszakája nevezetű kulturális programot – az 1999-ben indult francia példa... Tovább

Koloska Marina Balatonfüred

Koloska Marina Balatonfüred A Koloska Marina kikötőt a Paksi Atomerőmű RT.... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes