Egy görög üzletember elképesztő ékszer-és drágakőgyűjteménye

hirdetes

Egy görög üzletember csodás ékszer-és drágakőgyűjteménye

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Most egy görög üzletember, Dimitri Mavrommatis mesés ékszer-és drágakőgyűjteményének egy-egy darabját láthatjátok, amiknek egyenként is millió dolláros értékük van, mert kifejezetten ritka darabok.

Ékszer-és drágakőgyűjtemény

Rubin, 6,8 millió dollárért

 

Összesen 16 darab van a tulajdonában a görög üzletembernek. Ez a csillogó, vörös rubin összesen 8,62 karátos. Egyesek ezt a drágakövet azért tartják kivételesnek, mert a galamb véréhez hasonlítják, ami a tisztaság jelképe. Így nem is csoda, hogy ezek a drágakövek nagy népszerűségnek örvendtek, különösen a gyűjtők között, és különösen azért, mert ritkaságsa miatt kevés áll rendelkezésre.

Ékszer-és drágakőgyűjtemény

Ez a különleges, Kasmírból származó zafír gyűrű Dimitri Mavrommatis gyűjteményének gyöngyszeme, mert a legnemesebb fajtából való. Egy minőségi zafír, ami több mint 20 karátos rendkívül ritka. Ez a példány pedig jóval több, mint 20 karátos. A színe különleges égkék, ezenkívül hihetetlenül tiszta. A becsült ár 3-6 millió dollár között van.

Ékszer-és drágakőgyűjtemény

Joel Arthur Rosenthalt ékszertervező különleges alkotásai napjainkban igen értékesnek számítanak. Csak kevés kiváltságos személynek jut ezekből a káprázatos darabokból, mint például Gwyneth Paltrow, Madonna vagy Ann Getty. Még Dimitri Mavrommatisnak is csak néhány JAR-ékszer van a birtokában, közöttük három fülbevaló. Ezek a művészi alkotások zafírból, rubinból és gyémántból készültek, áruk pedig 400-700 ezer dollár között mozog.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 184

Átlagos értékelés: 5.0

divat