Hirtelen lángra kapott és szénné égett a világ legdrágább Porschéje

hirdetes

Lángra kapott az utcán a világ legdrágább Porschéje

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A világ egyik legdrágább autója, egy Porsche 918 Spyder épp egy benzinkút közelében haladt el, amikor hirtelen lángra kapott és szénné égett. Annyira gyorsan történtek események, hogy a tűzoltóknak esélyük se volt időben kiérkezni. Videó is készült a Porsche tragédiájáról.

Szénné égett a Porsche

Kanadában szívszorító eseménynek voltak tanúi a járókelők: felgyulladt a világ legdrágább Porschéje és végül semmi nem maradt belőle. Pontosabban egy Porche 918 Spyderról van szó, ami az egyik legdrágább Porsche modell volt.  A tűz okai egyelőre ismeretlenek. Az is lehet, hogy véletlen baleset történt, de az is előfordulhat, hogy rosszul volt összerakva az autó és a kipufogó túl közel került a benzintöltő nyílásához. Nem először fordult elő ugyanis ez a baleset. Az év elején két Porsche 911 GT3-val történt hasonló baleset gyártási hiba miatt. A mostani esetről még videó is készült. A tűz nagyon gyorsan átterjedt az egész járműre és nem volt elég idejük a tűzoltóknak, hogy kiérkezzenek.

Szénné égett a Porsche

Az utcára kiszaladtak a járókelők is valami hatalmas vérontásra, vagy lövöldözésre számítva, mert egy nagyon drága autóról van szó, viszont amikor kiértek, egy szinte hamuvá égett roncsautó látványa fogadta őket. Az egyetlen pozitív dolog azon az estén az volt, hogy senki se sérült meg. Mindenki elrohant a jármű közeléből és mivel tehetetlenek voltak, ezért végignézték, ahogy szénné ég. Viszont az autó tulajdonosát elég nagy veszteség érte, mert ez a Porsche csaknem negyedmilliárd forint értékű volt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balatonlelle - Balatoni Hajózási Zrt. Vitorláskikötő

A 2001-ben épült 220 férőhelyes balatonlellei vitorláskikötő a Balatoni Hajózási Zrt.... Tovább

Bohém Étterem Budapest

A Pest Buda Bisztró étterem az egyik legjobb étterem Budapesten Különlegességét maga a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 237

Átlagos értékelés: 4.9

autó