Radinn, az elektromosan működő wakeboard

hirdetes

Radinn - az elektromos wakeboard

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha a wakeboard szerelmese vagy, de nincs lehetőséged arra, hogy egy hajó, vagy motorcsónak húzzon maga után, akkor ez az elektromos wakeboard biztos tetszeni fog.

Wakeboard

Szereted a wakeboardot, de nincs se hajód, se csónakod? Akkor ezt neked találták ki! Az elektromos wakeboard lehetővé teszi, hogy anélkül lovagold meg a hullámokat, hogy egy hatalmas, benzinfaló motorcsónak húzzon maga után. Ezt a csodát a vízi sportok nagy szerelmese, Philip Werner fejlesztette ki Alexander Lind segítségével. A duó 2013-ban talált egymásra, amikortól már közösen dolgoztak ezen a fantasztikus találmányon. Nem telt el túl sok idő és máris megjelent az első prototípus.

Wakeboard

Az érzés egyébként nagyon hasonlít a hagyományos wakeboardhoz, csak itt éppen egy vezeték nélküli távirányítóval irányítjuk, hogy merre szeretnénk száguldani a vízben. Ezt a szerkentyűt még azok is bátran használhatják, akik még kezdők a wakeboardozásban és térden, vagy hasra fekve lovagolják meg a deszkán a hullámokat. Akik meg már vérprofik, azok bátran ugrathatnak és száguldozhatnak vele. Lind és Werner amíg fejlesztették az ezt az elektromos deszkát, komoly tesztelésnek vetették alá.

Wakeboard

Werner és Lind elvitték találmányukat egy körre a Földközi-tengerre és más terepen is kipróbálták; olyan folyószakaszokon, ahol erős a vízsodrás. A csapat egészen találmányuk bemutatásáig dolgozott az elektromos wakeboardon és igyekeztek még tökéletesíteni rajta. A terméket először idén szeptember 14-én mutatták be, azóta pedig már be is szerezhető.

Wakeboard

Az elektromos wakeboarddal hasonló élmény lehet száguldozni a vizeken, mint a hagyományossal, viszont ennek az elektromos wakeboardnak az a jó oldala, hogy oda megy az ember, abba az irányba, ahova kedve tartja és nem kell sem a hajóhoz, sem a kötélpályához alkalmazkodni. Ezért egy hatalmas pirospont ját az elektromos wakeboard feltalálóinak.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Mesterházy-Nagy Ákos

Mesterházy-Nagy Ákos (Piri) életrajz Mesterházy-Nagy Ákos 1988-ban született és... Tovább

gyógyszerkiadó

gyógyszerkiadó szakasszisztens tanfolyam Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 234

Átlagos értékelés: 5.0

autó