Csodálatos fotók Elena Shumilovától

hirdetes

Csodálatos fotók Elena Shumilovától

Gyuris Lilla
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Elena Shumilova egy farmon él, Oroszországban a családjával, a férjével és két kisfiával. A vidéki birtokon csodálatos fotókat készít a két gyermekéről és a házi állataikról, az édesanya ezeken a képeken keresztül örökíti meg a család mindennapjait. A fotókhoz a hangulatot az időjárás és a két kis fiú adja.

Csodálatos fotók Elena Shumilovától

Elena elmondása szerint, az életét a gyermekei és az állatok jelentik, és ahogyan a képekből is láthatjuk, ő egy nagyszerű anyuka. Elena egy nagyon tehetséges fotós, ami következő képekből is kiderül, hiszen csodálatosak, egyszerűek, de mégis van bennük érzelem.

hirdetes

 

Elena Shumilova képeihez kellékként a természeti jelenségeket és az évszakokat használja. Éjjel pedig, amikor csend ül a házra, elvégzi az utómunkálatokat és ezeket a csodálatos képeket kapjuk eredményként.
 
 
Csodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena ShumilovátólCsodálatos fotók Elena Shumilovától
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Salona 42

Salona 42 vitorlás hajó bemutatása A Salona 42 vitorlás hajót szintén a J&J Design... Tovább

Lümmel

Lümmel - az árbocot és a bumot összekötõ szerkezet Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes