Előkerült a japán hajó!

hirdetes

4 év után lett meg a japán hajó!

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

A világ hallott már jó néhány furcsaságról. Azt gondolom, hogy most az egyik leghihetetlenebb történetet fogjuk megosztani.

Előkerült a japán hajó

 

A történet alapját az élet és az élni akarás ihlette. Mi lehetne más a magyarázat arra, hogy több évnyi hánykolódás után életre bukkantak a hajón?

 

2011.március 11-én kezdődött minden, mikor is egy földrengés rázta meg Japánt és az ottani szigetvilágot. Amerikai kutatók szerint ez olt az ország legerősebb, de a világon is a negyedik legerőteljesebbének számító földmozgása. 10 000 ember tűnt el, 2 atomerőmű sérült meg és 4,4 millió háztartás maradt áram nélkül. ezekből a számokból is látszik, hogy döbbenetes méretű volt a pusztítás.Sajnos ilyenkor gyakran előfordul, hogy cunami is kíséri a jelenséget és ez most sem volt másként. A károk tehát csak fokozódtak. 

hirdetes

 

Előkerült a japán hajó

 

hirdetes

Történetünk főhőse ugyan nem a főszereplője, de tragikus résztvevője volt az eseményeknek. Egy japán hajó is eltűnt az események során. Sajnálatos módon évekig nem találták meg, míg nemrégen az USA partjainál, Oregon állam közelében került elő.

 

Mikor búvárok a hajó megmaradt belsejébe értek, akkor csodálkoztak csak el igazán. Hiszen a fedélzeten életet találtak. Egy akváriumot és benne 20 sárgafarkú makrélát. Hihetetlen, de igaz: 8000 kilométer kilátástalan sodródás után a máskor alapos gondozást igénylő állatok 4 év után is teljesen egészségesen kerültek elő.Szerencsére az állatok megpróbáltatásai ezzel éget is értek, hiszen egy helyi akvárium befogadta őket, óriási szenzációként tálalva az igazi túlélőket.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hajó

Szótár

Almádi Öreghegy Kikötő

A Balaton keleti medencéjének északi partján található az Almádi Öreghegyi kikötő.... Tovább

Rendezvényhelyszín Budapesten

A rendezvények esetében különösen fontos, hogy megfelelő helyszínt találjunk. Egy rosszul... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes