A MAgyar Vitorlás Szövetség rendezésében április 16-án Balatonalmádiban kezdődik és április 22-ig tart a Magyar Köztársaság 2011. évi Nyilt SOLING Bajnoksága és III. RAMADA KUPA a nemzetközi verseny.

hirdetes

Világbajnoki mezőny az idei első vitorlás magyar bajnokságon

MVSZ
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A MAgyar Vitorlás Szövetség rendezésében április 16-án Balatonalmádiban kezdődik és április 22-ig tart a Magyar Köztársaság 2011. évi Nyilt SOLING Bajnoksága és III. RAMADA KUPA  a nemzetközi verseny. 

Audi Ramada Team

A RAMADA KUPA  rendkívül népszerű a  Soling osztályban, ráadásul idén a balatoni magyar bajnokság után rendezik a világajnokságot Németországban, így a világ élvonalának legjobb versenyzői szinte kivétel nélkül jelezték részvételüket. A rendezők három kontinensről mintegy 70-80 versenyző érkezésére számítanak. (A SOLING három személyes hajóosztály, egy kormányos mellett két fő legénység képez egy csapatot). Nem lesz tehát könnyű do lga a címvédő AUDI SAILING TEAM-nek, a házigazda  Wossala György-Vezér Károly-Németh Péter összetételű tavalyi Európa-bajnok csapatunknak

A versenyt szponzoráló AUDI és a GENERALCOM jóvoltából a rendezőség április 17-én és 18-án (vasárnap-hétfő)  lehetőséget biztosít az érdeklődőknek a verseny vízről történő megtekintésére, előzetes jelentkezés alapján kényelmes személyszállító hajók állnak az nézőközönség rendelkezésére.  A nézőhajók mindkét napon 10.00 órakor indulnak  a balatonalmádi hajóállomásról, visszaérkezés előreláthatólag 12.00 órakor. Jelentkezéseket az alábbi elérhetőségeken várják a rendezők:

hirdetes

Bakóczy Zsuzsa - Magyar Vitorlás Szövetség, 06-1/460-6925, mail: bakoczy@hunsail.hu
Roth Gina - RAMADA Balaton 06-88/620623, mail: gina.roth@ramadabalaton.hu

Forrás: www.hunsail.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Fuxolás

A fuxolás, bandázsolás, babázás két kötél tartós összefonása, egymáshoz való tartós rögzítése. Tovább

Nautic 370 Run vitorlás hajó

A hajó extravagáns megjelenése a legújabb trendeket követi, maximálisan szem előtt tartva... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 155

Átlagos értékelés: 4.8