Ilyen az, amikor eltűnik a horizont a nyílt tengeren

hirdetes

Amikor eltűnik a horizont a nyílt tengeren

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Lenyűgöző és egyben ijesztő látvány lehet az, amikor a nyílt tengeren az ég összeolvad a tengerrel és eltűnik a horizont. Most megtudhatjátok, hogyan élte ezt meg Abaco Cays.

Eltűnő horizont

Ezeket a képeket Abaco Cays készítette egy hosszú hajóútja során a Bahamáknál. Amikor túl sokáig tartózkodott a nyílt tengeren, néha ijesztő volt számára a felismerés, hogy nincs egy darab hajó se a közelben, sőt, szárazföld sincs. Amikor ez tudatosult benne, a hideg végigfutott a hátán. A víz és az ég annyira egyszínű volt körülöttük, hogy szinte összeolvadtak és így elveszett a látóhatár, ami legalább adott egy stabil pontot a nagy semmi közepén. Lenyűgöző, mégis félelmetes látvány volt, ahogy az ég összeolvadt a tengerrel.

Eltűnő horizont

Viszont nemcsak őt ijesztette meg a látvány, hanem másokat is, akik a hajón utaztak. Sokuknak olyan érzésük volt, mintha a végtelenség felé sodródnának. Ezek után eszükbe jutott, hogy mi lenne velük, hogyha elkapná őket a vihar. Akkor valóban nem segíthetne rajtuk semmi. De ezt a helyzetet szerencsére megúszták és nem volt ilyen élményben részük. Az eltűnő látóhatár egyszerre volt ijesztő és megnyugtató látvány.

Eltűnő horizont

Persze a természet nem hagyta ki, hogy ne viccelje meg őket és volt rá példa, hogy bekúszott egy sötét felhő a láthatárra, de szerencsére nem alakult ki a vihar. Bár lenyűgöző látványban lehetett részük, Abaco Caysnak valószínű, egy ideig elege lesz ezekből a szürreáli élményekből. Azért valahol meg lehet érteni.

Eltűnő horizont

Nem lehetett egyszerű élmény napokig sodródni a hajóval a nagy semmiben, de szrintem alig akad olyan ember, aki ne lenne szívesen a helyükben.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Fonyód Vitorláskikötő Zrt.

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Balatoni Hajózási Zrt. Keresztes... Tovább

Lazy Jack

 A nagyvitorla bumra szerelt zippzáros zsákja. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 223

Átlagos értékelés: 4.9

tenger,óceán