Íme Erdély legszebb része

hirdetes

Íme, Erdély legszebb része

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Magyarországtól körülbelül 600 kilométer távolságra van Erdély talán legszebb része, Csík. Aki járt már ott tudja,hogy az a hely olyan, mint a Mennyország. Itt a bizonyíték rá.

Ez Erdély legszebb része

 

Erdély legszebb része Csík. Nem mintha az Anyaországtól elszakadt területen osztályozni kellene és lehetne a különböző részeket, de tény: itt vannak a térség legszebb részei. Itt él a legtöbb magyar nemzetiségű ember, már aki annak vallja magát. Központja Csíkszereda, ahol a 37 000 emberből 33 000 magyar állampolgár. 

 

Mai beosztása szerint, mely még1968-ban jött létre a magyar többségű Hargita megye számít a régi Csík vármegyének. Lényegében az egykori Csík és Udvarhely vármegye területét foglalja magába.A következő oldalon található videó ezt a kis szelet mennyországot mutatja be. Aki ezt megnézi az szinte úgy gondolja, hogy olyan, mint ha ő maga is átélné személyesen az élményt.

hirdetes
Ez Erdély legszebb része

 

 

Forrás: Tourist Informator

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Topfény

Topfény: horgonyzáskoz bekapcsolt körbevilágító fehér fény. Tovább

Karé Réka

Karé Réka életrajz   Mikor és hol születtél? 1988. 05. 06.,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes