A világ legpompásabb esküvője Bruneiben - Képek

hirdetes

A világ legcsodásabb esküvője Bruneiben

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Brunei szultanátusa olyan esküvőt rendezett a most nősülő hercegnek, amilyet még a legszebb Disney mesékben se láthattunk. Még a menyasszonyi csokor is drágakövekből volt kirakva.

Esküvő

Brunei a világ egyik leggazdagabb országa. Ennek a gazdag országnak a szultanátusa hihetetlenül pazar, mesébe illő esküvőt szervezett a most házasodó Abdul Malik hercegnek, aki Dayangku Raabi’atul ‘Adawiyyah Pengiran Haji Bolkiah nevű választottjának fogadott örök hűséget. Az esküvőre a ragyogás és a monumentalitás jellemző, már maga a helyszín is egy 1788 szobás palota, a vendégek száma pedig az 5000 főt is elérte, akik közül rengetegen érkeztek külföldről, hogy megünnepeljék az ifjú párt.

 

Brunei

 

Ha te is szeretnél páratlan helyszínt a nagy napra, akkor nézd meg közelebbről a Duna-parton lévő Bohém Éttermet, ahol igazán különleges esküvő helyszínt biztosítanak.

Esküvő

Az esküvő fontos nap az ember életében, viszont a herceg és választottja esetében ez nem csak egy nap lesz, ugyanis az ünnepségek több mint egy hétig fognak tartani. De ha már itt tartunk, az esküvői csokor sem egy átlagos csokor, mert virágok helyett drágakövekből készült. A herceg most tölti 31 életévét, választottja pedig 9 évvel fiatalabb nála. A szultánnak 12 gyereke van, közöttük a most házasodó herceg a legfiatalabb.

 

Brunei

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Fonyód Bélatelep Önkormányzat Csónakkikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Bélatelep Önkormányzat... Tovább

Algagátló festék

Algagátló festék: Különleges, a hajó vízvonal alatti részeire való festék, mely... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 221

Átlagos értékelés: 5.0

divat