Kitiltották egy étteremből a hangosan visítozó gyerekeket

hirdetes

Egy étteremből kitiltották a visítozó gyerekeket

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Hatalmas felháborodást váltott ki egy ausztrál étterem döntése, miszerint gyerekek többet nem tehetik be oda a lábukat, mert a hangoskodás és az állandó visítozás zavarja a vendégeket.

Étterem, gyerekek

Az ausztráliai Lobster Pound étteremben furcsa szabályt hoztak, ami nagy felháborodást váltott ki a szülők között, ugyanis gyakorlatilag kitiltották onnan a gyerekeket. Az étterem egy felirattal közölte a hírt a vendégekkel, akik Facebookon dühöngték ki magukat. Erre az étterem egy poszttal reagált, amiben megerősítették döntésüket, miszerint visító gyerekek többé nem jöhetnek be az étterembe. Ezt megtoldották még azzal a mondattal, hogy az étterem csakis felnőtteket szolgál ki, akik azért mennek oda, hogy jól érezzék magukat és hogy élvezzék az ételeket. Ezek után a vendégek megértését kérték a döntésükkel kapcsolatban, amit nem kaptak meg.

Étterem, gyerekek

A felháborodott vendégek közül sokan azzal érveltek, hogy akkor a problémás felnőtteket is kitilthatnák, hisz ők is ugyanúgy megzavarják a többi vendég és az alkalmazottak nyugalmát, ha nem jobban. Végül az étterem visszavonulót fújt és bocsánatot kért az előző posztért, majd közölték, hogy a tilalom nem minden gyerekre érvényes, hanem csakis azokra, akik visítanak. De vajon ezt hogy fogják kiszűrni?

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Behajózás

Behajózás - hajóra szállni, felkerülni az utaslistára Tovább

Siófok - BH Zrt.

Siófok BH Zrt. Vitorláskikötő bemutatása Siófokon a kihajózás jelentheti a legnagyobb... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 213

Átlagos értékelés: 4.7

túra