Május 14-15-én Vitorlabontó Ünnepség és Évadnyitó Vitorlásverseny

hirdetes

Évadnyitó Vitorlásverseny és színes programok a Balatonon

Magyar Turizmus Zrt.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Május 14-15-én Vitorlabontó Ünnepség és Évadnyitó Vitorlásversenyt rendez Balatonfüred. A rendezvénysorozat színes sport és kulturális programokat kínál az érdeklődőknek.

Balatoni hétvége

Balatoni hétvégi programok

Az ünnepség kora reggel a hagyományos szezonnyitó horgászversennyel kezdődik, melyet Balatonfüred Város Koncert Fúvószenekarának térzenéje követ a Rózsakertben. Az ünnepi beszéd után felvonják a központi vitorlás hajóra a nemzeti lobogót, megkoszorúzzák a Balatont, a felsorakozott vitorlás hajókon megtörténik a vitorlabontás, mellyel hivatalosan is megkezdődik a vitorlás szezon. A verseny megtekintésére a hajókikötőből nézőhajó indul.
www.balatonfured.info.hu

Maratoni Futásban, Félmaratoni Futásban, Félmaratoni Váltófutásban és Maratoni Görkorizásban is kipróbálhatják magukat mindazok akik ellátogatnak május 14-én Siófokra.

hirdetes
www. winkmaraton.com

Május 21-22-én a Badacsonyt hódíthatjuk meg: a 8, 10, 20, 30 és 50 km-es gyalogos teljesítménytúrák, és a 30, 50 és 70 km-es biciklis teljesítménytúrák a tanúhegyek, a Tapolcai-medence és a Káli-medence területét érintik. A választható útvonalakat végig jelölések és ellenőrzőpontok jelzik, ahol a megfáradt túrázókat frissítő várja. Rajt és cél a badacsonytördemici Faluház udvarán.
www.badacsony.com
 

Forrás : Magyar Turizmus Zrt.
http://itthon.hu
http://gyereabalatonra.hu/index/


Forrás: http://gyereabalatonra.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 108

Átlagos értékelés: 4.7