Ez volt a nyár a Balatonon

hirdetes

Ezt gondolják manapság az emberek a Balatonról

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nagyon nagy élmény volt az idei nyár. A Balaton sok szempontból ikert ért el. Most, hogy itt az ősz, ideje mérleget vonnunk. Következzenek a konklúziók.

Ilyen volt az idei nyár

 

A szallas.hu készítette el az idei nyár mérlegét, elsősorban a Balatonra vonatkoztatva azt. Sok mindent felmértek, amibe beletartoztak a programok, a szállások és persze a tó illetve a szolgáltatásai. 

 

Kezdjük is az elsővel: a nyaralók  többsége szerint a balatoni programkínálat nem szorul igazán nagy fejlesztésre, bár lehetne több ingyenes koncert és gasztrofesztivál.

 

Azt már mondani sem kell, hogy a programok tekintetében (miért másért utazna ida az ember, igaz?) a strandolás a legnépszerűbblehetőség a látogatók számára, melyet a gasztro-, kaland-, illetve kulturális programok követnek.

hirdetes

 

 

Ilyen volt az idei nyár

 

Ha a kulturáról van szó, akkor a nyaralók első sorban a Tihanyi Bencés Apátság, a Szigligeti vár, illetve a Festetics-kastély  háromszögben gondolkoznak. Ebből is látszik, hogy ha a magyar turista elmegy a Balatonra, ott már nem érdekes számára a távolság, hiszen bármennyit hajlandó a jó és szórakoztató kulturálsi illetve egyéb programért utazni.

hirdetes

 

És ha már elégedettség, akkor felmérték azt is, hogy mit hiányolnak leginkább a magyar tengerről. Nos a válaszadók nagy többségének a véleménye szerint nem ártana egy saját vidámpark a Balatonra.Persze ezek után az sem meglepő, hogy sokan egy Disneylandet is szívesen látnának egy Balaton körüli településen. 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Cumolonimbus

A cumolonimbus egy 1-2 km magasan kezdődő és 12-14 km magasságig felnyúló zivatarfelhő.... Tovább

Félszem

A félszem, vagy másik nevén sekli a vitorláshajón igen változatos szerepet tölt be. Ezek... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 250

Átlagos értékelés: 4.8

Balaton