Balatonfüredi vb szurkolás

hirdetes

Balatonfüred vb: így szurkolnak a magyaroknak

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Zajlik a vizes vb és Balatonfüreden is beindultak az események. Megmutatjuk most, hogy hogyan teltek az első napok eseményei a Balaton északi partján.

Így zajlik a vb Balatonfüreden

 

Gőzerővel zajlanak a világverseny eseményei és természetesen Balatonfüreden sincsen megállás. Szinte minden nap garantált a telt ház a versenyszámokon. A szervezők számításai beváltak:  tele volt a sétány, a móló, akik nem fértek fel a lelátókra, azok a kivetítőkön követték az eseményeket.

 

Ahogyan arra számítani lehetett megteltek a lelátók, sokan a helyszínen akartak jegyet váltani, de azok már reggelre elfogytak. Ugyan az országos internetes oldalakon megjelentek a hirdetések, hogy ismét lehet kapni tiketteket, de azokat csak a későbbi napokra lehet megszerezni. A sétány és a Vitorlás tér is megtelt, többen a mólószárról igyekeztek belesni a versenyre.

hirdetes

 

Így zajlik a vb Balatonfüreden

 

Több szurkoló a Kisfaludy színpadon elhelyezett ledfalon kísérte figyelemmel a versenyt, voltak, akik inkább a vízre telepített kivetítőket lesték a rácsokon keresztül, melyek nem nyerték el mindenki tetszését a városban. 


Úgy tűnik sokan választották a sétálgatással egybekötött szurkolást a strandolás helyett, hiszen folyamatosan hömpölygött a tömeg a móló és az Esterházy strand között. Egyaránt népszerűek voltak a lovasrendőrök, a tömegben sétáló vizes vébé kabalafigurák és persze a Hello Hungary felirat a Vitorlás téren, ahol majdnem mindenki megállt egy fotóra.

 

Forrás: Balatonfured.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 164

Átlagos értékelés: 4.7

Balaton