Az ing, amit viselsz, mesél rólad!

hirdetes

Ezt árulja el rólad az ing, amit viselsz

CZs
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sokan mondják, hogy egy férfiről mindent elárul a cipő, amit visel, és a pénztárca, amit magánál hord. Az ing, talán még ennél is nagyobb jelentőségű. Az ing olyan, mint egy vászon, amire az outfit-et festik, vagyis mindennek az alapja. Ezzel érdemes kezdeni.

Ezt mondja el rólad az ing, amit férfiként viselsz

Egyszerű fehér

 

Ami az ingeket illeti, a ruhásszekrény egyik legfontosabb, legalapvetőbb eleme a sima fehér ing. Egy kutatás szerint a nők azokat a férfiakat látják legvonzóbbnak, akik ezt viselik. Természetesen elengedhetetlen, hogy az ing passzoljon a viselőjéhez, de az biztos, hogy nagyon jól kombinálható darab. Nem csak a stílusról, de magabiztosságról is árulkodik. 

 

Világoskék

 

A fehér mellett talán az egyik legnépszerűbb darab, az olasz szabás különösen kedvelt a férfiak körében. Az üzleti életben valójában sokkal jobban működik, mint az egyszerű fehér változata, még akkor is, ha farmerral kombináljuk. Ha sikerre vágysz, viselj világoskék inget, hiszen azt fogod láttatni magadról, hogy tudod, mit akarsz!

hirdetes

 

Lapozz tovább még több információért!

Ezt mondja el rólad az ing, amit férfiként viselsz

Csíkos

 

A csíkos ingekkel jobb vigyázni, könnyen olcsónak és slamposnak tűnhet. A lényeg, hogy a színek passzoljanak egymáshoz, de legyenek mégis kontrasztosak. Viselőjét megfontoltnak kiegyensúlyozottnak mutatja. Különös odafigyeléssel válassz hozzá nyakkendőt, hiszen könnyű hibázni! 

hirdetes

 

Mintás

 

Légy merész, de inkább ne válassz világos darabot! Könnyű túlzásba esni, ha mintás, ráadásul valamilyen világos színű inget viselsz, a végeredmény legkevésbé sem lesz stílusos, sokkal inkább lesz túl sok. Figyelj oda, hogy 2-3 színnél több semmi esetre se legyen a ruhadarabon, egy hozzá passzoló nyakkendővel máris lenyűgöző megjelenést érhetünk el. Megmutatja, hogy nem félsz kiemelkedni a tömegből, ugyanakkor nem vagy csapongó sem.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Star

Star vitorlás hajó - 1911 óta A Star egy kétszemélyes, tőkesúlyos olimpiai... Tovább

Alsóörs - Balatoni Hajózás Zrt. (Hajóállomás-BH)

 A Balatoni Hajózási Részvénytársaság kikötője a Balaton keleti medencéjének... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 135

Átlagos értékelés: 5.0