A Fabergé a világ legnagyobb tojásvadászatát hirdette meg a húsvéti hétvégén zárják le a versenyt

hirdetes

A Fabergé a világ legnagyobb tojásvadászatát hirdette meg

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Fabergé tojásvadászat - a húsvéti hétvégén zárják le a versenyt

Több mint 200 gyönyörűen kidolgozott óriási, egyedi díszítésű tojást rejtettek el London központjában, mivel a főváros ad helyet a Fabergé Nagy Tojásvadászatának.

A nagy nevek között ott van pl.: Mulberry, Candy & Candy, Nicky Haslam, Theo Fennel, Diane Von Furstenberg, Marc Quinn, Zaha Hadid és Selfridges is, többek között ezen cégek vettek részt a legmesésebb Fabergé tojások megtervezésében, illetve előállításában.
London legelőkelőbb negyedei adnak búvóhelyet ezeknek a tojásoknak, mint például a Mayfair, a Knightsbridge, a Green Park és a Canary Wharf.
A vadászok csak 40 napot kaptak (a keresés éjjel, nappal folyik), hogy a lehető legtöbb tojást összegyűjtsék, követve a nyomokat és jeleket, na persze a szerencsésebbek egyszerűen csak belebotlanak egy-egy elrejtett tojásba.

hirdetes
Meg kell találni az egyedi kulcsszavakat, amelyek az egyes tojásokra vannak írva, amint ezt helyesen beküldték a résztvevők a verseny szervezői részére, máris versenybe szálltak a Fabergé Diamond Jubilee Golden Egg-ért.
Ha tehát a több mint 100.000 fontra értékelt fődíjért versenybe akartak szállni, csak annyit kellett tenni, hogy SMS-ben megküldték az egyedi kulcsszót, amely a megtalált tojáson látható.
hirdetes
Miután valamennyi tojást felkutattak a résztvevők, egy kiállításon kerülnek elárverezésre az egyedi tojások. A remények szerint több mint 2 millió fontos bevételre tesznek majd szert, amelyet jótékonysági célokra költenek.
Ha gyönyörködni akarsz ezekben a műalkotásokban, vagy esetleg meglepnél vele valakit, a http://www.thebigegghunt.co.uk/eggs címen teheted ezt meg.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Kikötőmester

A kikötő hajókkal és hajósokkal foglalkozó mindenese. Tovább

Ballon

A ballon a nagyméretű orrvitorlák gyűjtõneve, például spinakker. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 115

Átlagos értékelés: 5.0