A világ legmegbízhatóbb hajója - Feadship

hirdetes

Feadship a legmegbízhatóbb hajó

Rédei Csilla
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Feadship több holland hajógyár összefogásából született meg a második világháború után, 1949-ben. Jelenleg ez a hajógyár készíti a világ legmegbízhatóbb hajóját.

Feadship hajó

A kormány rendkívüli támogatását élvezték, mert az ösztönözni akarta a hajók Amerikába irányuló exportját. Innen ered a cég neve is: First Export Association of Dutch Shipbuilders (a Holland Hajókészítők Első Export Egyesülete). Szakértelmüket számos milliárdos díjazta már hűségével. 1962-ben Henri Ford II-nak elkészítették az addigi legdrágább Feadship jachtot, a 32.8 méter hosszú Santa Maria-t, mely rekordot aztán mára 86 méterre tornázták fel (Ecstasea).  A 2008. év elején vízre engedett Predator valóban ragadozóra emlékeztet hegyes hajóorrának köszönhetően, melynek újszerű stílusát a hajók iránt érdeklődő közönség szerte a világon meglepetéssel és csodálattal fogadta. Ez segíti a 72 méter hosszú hajót abban, hogy gyorsabban szelje a vizet szelni a vizet, így elérhesse a 25 csomós végsebességét.

Feadship hajó

A 45 méteres, Feadship F45 Vantage superjacht sorozatukhoz legutóbb a Sirius csatlakozott negyedikként. Az újdonságot tervezői klasszikus art déco stílussal és hatalmas belső terekkel készítették. A hajó kinézete stílusos, a belső kisugárzása megnyugtató, egyben modern vonásokkal is rendelkezik és meglepően kényelmes.

Feadship hajó

A terek hihetetlenül tágasak, viszont a kényelmet teljes biztonságban élvezhetjük, ugyanis ennél stabilabb hajó nincs a világon. A belső tereknél jellemző a fa használata, amitől a hajó belseje sokkal barátságosabb lesz.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hajó

Szótár

Pöff

Pöffnek hívjuk a hirtelen szélerősödést, széllökéseket. A balatoni szelek nagyon pöffösek. Tovább

Kereskedő tanfolyam

Kereskedő tanfolyam   A kiskereskedelem mindig is a világgazdaság egyik húzó... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes