Fehér Szalag NJL Nagydíj - Classic Round

Klasszikusok nagy találkozása

Versenyrendezőség
hirdetes

 Az Európa szerte egyedülálló, technika történeti eseménnyel kiegészülő versenyen több száz hajó áll egyszerre rajthoz, és küzd meg a Fehér Szalag NJL Nagydíjért 2010. június 19-én. A verseny új sportcélként 2010 évtől a klasszikus yachtok számára meghirdeti a magas presztízsű Classic Round időrekord vándordíját, melynek odaítélése minden évben értékes ajándékkal jár.

 

Classic Round

A regatta megtekintéséhez nézőhajók biztosítanak helyszínt és szakkommentátort a vendégeknek, akik a partról, nagyméretű kivetítőn is élvezhetik a vetélkedést.

 

A versenyt követően, az ünnepélyes díjátadás előtt a Bahart kikötőnél látványos hajóbemutatóra kerül sor. Az eredményhirdetés után a versenyen résztvevők fogadáson vehetnek részt az MVSZ telepén felállított sátorban. A rendezvény, tartalmilag is kapcsolódva a Harley Davidson Fesztiválhoz, motoros felvonulás és kaszkadőr bemutató helyszíne is egyben. A rendezvény este a mólónál koncerttel és tüzijátékkal fejeződik be. 

hirdetes

 

A versenyen minden győztes értékes ajándékokkal, míg minden induló versenyzői pólóval térhet haza. 

 

Jó szórakozást és jó szelet! Rendezőség

Forrás: www.hunsail.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.