Elege lett a felújításokból és ledozerolta az egész házat

hirdetes

Elege lett a felújításokból és ledozerolta a házat

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Feleségével már régóta foglalkoztak ennek a családi háznak a felújításával, azonban a férfinak egy nap elege lett és az egészet ledozerolta, amíg a felesége nem volt otthon.

Ház

Diane Andryshak egy szép napon arra ért haza, hogy New York-i lakásából semmi nem maradt, a férje pedig börtönben csücsül. Már évek óta fáradoztak azon, hogy felújítsák ezt az ingatlant pénzt, időt és energiát nem sajnálva, éppen ezért semmi jel nem utalt arra, hogy a férjének ilyen szándékai lettek volna. Az asszony azóta a barátainál vendégeskedik a kanapén, a nyomozók pedig kiderítettek néhány érdekes információt a férfival kapcsolatban.

 

A férfi markológép bérlésééért és családi ingatlan jogtalan és engedély nélküli elpusztításáért került börtönbe, azonban 300 ezer dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Ház

Kiderült, hogy a férfi semmi értelmét nem látta annak, hogy ennyi pénzt fektetnek a ház felújításába, mert úgy gondolta, hogy rosszak az alapok és le kéne bontani az egészet. Az egyik szomszéd még el is mesélte, hogy amikor azzal heccelte a férfit, hogy ledozerolná-e a házat, a férfi igennel válaszolt, de akkor azt hitte, hogy csak viccből mondja. Viszont itt is beigazolódik az, hogy minden tréfa fele igazság. Az is kiderült, hogy a férj kért lebontási engedélyt, de nem volt türelme kivárni, amíg megkapja és úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi az ügyet. Még ahhoz se volt türelme, hogy legalább a bútorokat és a további ingóságokat kimentse, úgyhogy azok is le lettek dozerolva a családi házzal együtt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Fonyód Túravitorlás Sportklub Kikötő

A Túravitorlás Sportklub fonyódi kikötője a Balaton nyugati medencéjének déli részén... Tovább

Scholtz 32

A Scholtz 32 vitorláshajó leírása (gyári adatok és leírás) A SCHOLTZ 32... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 162

Átlagos értékelés: 4.7

kreatív