Így leckéztették meg a nőket zaklató férfiakat Peruban - Videó

hirdetes

Így leckéztették meg a nőket zaklató férfiakat Peruban

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ahol mindennapos a nőket ért zaklatás férfiak részéről, ott előbb-utóbb elfogy a türelem, mint ahogy ebben a perui városban is. Összefogtak és megleckéztették a férfiakat, erről láthattok egy videót is.

Nőket zaklató férfiak

Peruban nem lehet jó nőnek lenni, már ha az ember nem szeret állandóan középpontban lenni, akárhányszor kilép az utcára. Itt ugyanis teljesen általános jelenség, hogyha egy csinos lány kimegy az utcára, a férfiak durva, provokatív megjegyzéseket tesznek rá még fényes nappal is, nemhogy este. Ezért az ott élők úgy döntöttek, hogy móresre tanítják a férfiakat, mégpedig a saját anyjuk segítségével. Az anyákat csinos ruhákba öltöztették, sminket és parókát kaptak így olyan szinten elváltoztatva a külsejüket, hogy a saját fiuk ne ismerjen rájuk. Így persze amikor végigmentek az utcán, a ők is beszóltak nekik, arra viszont csöppet se voltak felkészülve, hogy milyen fejmosás vár rájuk. A videót a következő oldalon láthatjátok.

Nőket zaklató férfiak

Szerintem egyszerre humoros és elgondolkodtató ez a videó. Valahol teljesen általános jelenség, hogy a férfiak beszólnak a csinos lányoknak az utcán, de mi a helyzet akkor, amikor már a saját anyjuk is úgy gondolja, hogy tiszteletlenek?

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Unterlieck

Az unterlieck a nagyvitorla (Gross) alsó éle. Tovább

Rig

Rignek nevezzük a rudazat (árboc, bumm) és az azokat merevítő álló kötélzet (forstag,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes