Ezért öltözött férfinek 43 évig ez az asszony

hirdetes

Férfinek öltözött 43 évig

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egyiptomban nem egyszerű a nők dolga, pláne ha teljesen magukra maradnak, mint ez az özvegyasszony a lányával, akinek a férje 43 évvel ezelőtt hunyt el. Az ember a túlélésért sok mindenre képes, akár arra is, hogy 43 évig férfinak öltözzön.

43 évig öltözött férfinek

Egy egyiptomi nő megdöbbentő történetet mesélt el arról, hogyan volt képes boldogulni, miután férje meghalt. Sisa Abu Daoh ma már 70 éves, viszont eddigi életének több mint felét, azaz 43 évet azzal töltött, hogy férfinek öltözve járt be dolgozni. Sisi férje 43 évvel ezelőtt hunyt el, így az ő vállára szakadt minden, családfenntartó és anya volt egyszerre. Viszont Egyiptomban nem olyan egyszerű a nők dolga, főleg ha még gyereke is van és özvegy is. A legtöbb munkát férfiak kapják, főleg azokat, amik sokat fizetnek.

43 évig öltözött férfinek

Sisi tehát úgy döntött, férfinek álcázza magát és így jár be dolgozni, különben nem tudta volna felnevelni a lányát. Az özvegyasszony végül 70 évesen vallott színt egy egyiptomi tévéműsorban, ahol elmondta, hogy ennyi idősen már nem akar többet dolgozni, ezért épp itt az ideje, hogy visszavonuljon. De amiből még inkább elege lett, azok a férfi ruhák és hogy minden nap férfinek kell álcáznia magát azért, hogy meglegyen a napi betevőjük. Az asszony még hozzátette, hogy hivatalos irataiban nőként szerepelt.

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Fonyód Bélatelep Önkormányzat Csónakkikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Bélatelep Önkormányzat... Tovább

Pay'r Egon

Pay'r Egon Jr. életrajz Pay'r Egon születési hely és idő 1988.10.06.,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes