Ezért öltözött férfinek 43 évig ez az asszony

hirdetes

Férfinek öltözött 43 évig

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egyiptomban nem egyszerű a nők dolga, pláne ha teljesen magukra maradnak, mint ez az özvegyasszony a lányával, akinek a férje 43 évvel ezelőtt hunyt el. Az ember a túlélésért sok mindenre képes, akár arra is, hogy 43 évig férfinak öltözzön.

43 évig öltözött férfinek

Egy egyiptomi nő megdöbbentő történetet mesélt el arról, hogyan volt képes boldogulni, miután férje meghalt. Sisa Abu Daoh ma már 70 éves, viszont eddigi életének több mint felét, azaz 43 évet azzal töltött, hogy férfinek öltözve járt be dolgozni. Sisi férje 43 évvel ezelőtt hunyt el, így az ő vállára szakadt minden, családfenntartó és anya volt egyszerre. Viszont Egyiptomban nem olyan egyszerű a nők dolga, főleg ha még gyereke is van és özvegy is. A legtöbb munkát férfiak kapják, főleg azokat, amik sokat fizetnek.

43 évig öltözött férfinek

Sisi tehát úgy döntött, férfinek álcázza magát és így jár be dolgozni, különben nem tudta volna felnevelni a lányát. Az özvegyasszony végül 70 évesen vallott színt egy egyiptomi tévéműsorban, ahol elmondta, hogy ennyi idősen már nem akar többet dolgozni, ezért épp itt az ideje, hogy visszavonuljon. De amiből még inkább elege lett, azok a férfi ruhák és hogy minden nap férfinek kell álcáznia magát azért, hogy meglegyen a napi betevőjük. Az asszony még hozzátette, hogy hivatalos irataiban nőként szerepelt.

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Evező

Az evező, vagy másnéven pádli a vitorláshajók tartozéka. A kenu evezőjéhez hasonló, egy... Tovább

Biztonsági távolság

A Hajózási Szabályzat előírja, hogy a Balatonon a vitorlás csónakokon 30 cm, más tavakon... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 184

Átlagos értékelés: 4.7

utazás