Ferretti Custom Line 100 az év motoros yachtja

hirdetes

Az év yachtja - Ferretti Custom Line 100

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Ferretti Custom Line 100 kapta meg az elismerő 2012-es év motoros yachtja címet az egyedi yachtok kategóriájában, melyet az IPC Médiacsoport adományozott, amely a nemzetközi hajózási piac meghatározó és elismert szereplője. Az év motoros yachtja díj minden évben kiosztásra kerül olyan elemek és jellemzők figyelembe vételével, mint például a hajó design egyedisége, a hajó teljesítménye és a legfrissebb technológiai innovációk figyelembe vétele a hajó kialakításában.

 

Ferretti Custom Line 100

A nyerteseket egy újságírókból álló szakértői bizottság választotta ki – a bizottság tagjai a Motoros hajók és a Motoros hajók és yachtok című újságok szerkesztőiből kerültek ki. Ez már a második díj, amit pár hónapon belül a Ferretti Custom Line kapott, hiszen a Cannes-i Tengerészeti Hajózási Show nevű rendezvényen 2011-ben már megkapta a legjobb kivitel címet a 24 méternél hosszabb navigációs híddal rendelkező hajók kategóriájában.

A Ferretti Custom Line 100 kiváló példája a szerkezeti felépítés és design szakértelem megvalósulásának, amely a sportos design-t és az innovatív design megoldások technológiáját a kényelemmel ötvöző hajógyártást testesíti meg. A Ferretti Custom Line 100 is a Custom Line sorozat része, együtt a 124-es, 112-es NEXT és a 97-es modellekkel.

hirdetes

Egy ilyen presztízsértékű díjat megnyerni, hatalmas elégedettség a Custom Line márkának, és egy pozitív visszajelzés az egész csapatnak az utóbbi évek hosszú munkájának minőségét illetően, - mondta Norberto Ferretti a Ferretti Csoport elnöke és alapítója, a díj átvételekor.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 208

Átlagos értékelés: 4.7