Fidesz vezetés

hirdetes

Vezet a Fidesz

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Fidesz, a Jobbik és az MSZP nem tudott változtatni támogatottságán, viszont az MDF gyengélkedése nagyban megerősítheti az LMP-t. A Nézőpont Intézet felmérése szerint akár a szavazatok 9 százalékát is megszerezhetnék, igaz, az aktív szavazók körében csupán 1 százalékon állnak.

Választások 2010

Választások 2010

Gyakorlatilag nem változott a pártok népszerűsége a múlt hetihez képest a Nézőpont Intézet választáskutatása szerint. Az összes megkérdezett 40 százaléka a Fideszt, 11 százaléka az MSZP-t, 8 százaléka a Jobbikot választaná.

Az előző felmérésekhez képest viszont jelentős változás történt a potenciális szavazótáborok tekintetében a kispártok versenyében. Míg eddig az MDF-ben volt meg a potenciál a parlamentbe jutási küszöb átlépéséhez, az elmúlt hetek botrányai, valamint a jelölt- és listaállítási nehézségek miatt a Nézőpont mérése szerint már a maximálisan megszerezhető szavazatmennyiségük sem éri el a parlamentbe jutáshoz szükséges öt százalékot.

hirdetes


Ellenben az LMP a mérés szerint potenciálisan akár 9 százalékot is szerezhetne, ugyanakkor az aktív szavazók körében csupán egy százalékon áll.

 

Forrás: index.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 224

Átlagos értékelés: 4.9