A Fidzsi-szigetek íze: Fiji-víz

hirdetes

Fiji víz - a legegészségesebb ásványvíz

Kerekes Orsolya
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Fidzsi-szigetek igen távol esnek a hozzájuk legközelebbi kontinensek, Ausztrália és Dél-Amerika partjaitól. Azonban, amikor ivóvízről beszélünk, akkor ez az elhelyezkedés nagyon előnyös tulajdonsággá válik, hiszen a hely nemcsak a civilizációtól van távol, hanem az ipari hulladékoktól, a savas esőtől és a környezetszennyezéstől is.

Fiji-ásványvíz

A Fidzsiről származó víz tisztább és egészségesebb, mint más ásványvizek. Egy kialudt vulkán kamrájából nyerik ki Viti Levu egyik völgyében, s a forrásául szolgáló artézi kutat a körülötte levő, többszörös szikla- és agyagréteg megvédelmezi a levegőtől és egyéb szennyeződésektől. Mivel a Fiji átszűrődik a vulkanikus kőzetek rétegei között, kalcium, magnézium és szilíciumdioxid kerül bele, ami által erősíti a csontokat, a kötőszöveteket, a hajat, a körmöket és a fogakat. a Fiji nem érintkezik a 21. század szennyezett levegőjével, még a palackozás során sem.

Fiji-ásványvíz

Sokáig kritizálták a céget azért, amiért luxus ásványvizet exportálnak Fidzsiről, mikor az országban súlyos ivóvíz hiány van. Manapság már a társadalmi felelősség jegyében egyre több pénzt adnak vissza a helyi lakosoknak a bevételeikből, s a környezetért is sokat tesznek. Nemcsak hogy széndioxid-semleges működést céloztak meg, hanem egyenesen csökkenteni kívánják tevékenységük révén a légkörben levő szén-dioxid mennyiséget. Ez az üzlet kölcsönösségen alapul.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Soling

Soling vitorlás hajó leírása A Soling Norvégiából indult hódító útra,ugyanúgy,... Tovább

Flieger

Flieger – speciális orrvitorla, a normál orrvitorla felett helyezkedik el Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 183

Átlagos értékelés: 5.0

gasztronómia