Finn Országos Bajnokság - Harmadik nap

hirdetes

Finn Országos Bajnokság - Harmadik nap

mvsz
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 


A szél kegyeibe zárta a résztvevőket, hiszen a reggeli keleti szélben két futamot tudtak rendezni a 43 induló számára. Egy balesettel indult a nap, Bartos Zoltán egy halzolás után felrepedt fejjel a partra távozott, majd onnan Tapolcára a sebészetre. Szerencsére jól van, 5 öltéssel gazdagabban tért vissza, míg a többiek partot értek.

53. Finn Országos Bajnokság
2009. szeptember 15 – 20., Révfülöp

 

Finn Országos Bajnokság - Harmadik nap

Finn OB 2009 - Harmadik nap, Hajdú Balázs az élen

Pál Gaszton és Hajdu Balázs küzdelmére lehetett számítani a mai nap, és nem is csalódtunk. Az első futamban Hajdu Balázs remekelt, behúzta a futamot, második helyen Bakóczy Robi jött, míg harmadik helyen Schőmer Dávid ért célba. Ebben a futamban négyen is korai rajtosak voltak a szigorított rajtban.

Finn OB 2009 - Második futam

 

A második futamban Schőmer Dávid végig az élmezőnyben vitorlázva megnyerte a futamot. Pál Gaszton ellenfelére figyelve második lett, Hajdu ért be a harmadik helyen. Pallay Tibor mindkét futamban negyedik helyen ért célba.

hirdetes

Finn OB 2009 - Változott a sorrend

 

Az összetett állás módosult. Hajdu Balázs került az élre, két pont előnnyel Pál Gaszton előtt. Az összetett verseny harmadik helyére a ma nem túl jó futamokat futó Ian Ainslie áll. A bajnokság képzeletbeli dobogójának harmadik fokára Pallay Tibor lépett fel, de a 9. futam átalakíthatja majd a sorrendet, hiszen akkor már két kiesőt számolnak majd.

Délután fél 5 körül a rendezőség ismét vízre vezényelte a mezőnyt. 6-8 csomós délnyugati szélben rajtolt el a mezőny, kifújt szélben. A szél ereje a futam vége felé csökkent valamelyest, de nem vészesen. Ezt a futamot Pallay Tibor ( THE ) nyerte Huszár Géza ( Sirály ) és Németh Örs ( Kereked ) előtt. Az összetettben Hajdu Balázs maradt az élen, előnye 2 pont Pál Gaszton előtt, ami szoros utolsó futamot ígér!

hirdetes

Finn OB 2009 - Pénteki eredmények:

http://www.hunsail.hu/uploads/files/finnob_eredmeny_3.htm

Fotók: Mag Andrea


Üdvözlettel:
Pallay Tibor

szervező
20-555-0235
info@sailingcenter.hu
skype: pallus2

 

 

Forrás: vitorlazas.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 234

Átlagos értékelés: 4.7