Két focipálya nagyságú lesz a világ legnagyobb luxusjachtja, a Double Century

hirdetes

Két focipálya méretű lesz a világ legnagyobb luxusjachtja, a Double Century

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A két focipálya méretű jacht, a Double Century egyelőre csak a tervezőasztalon létezik, de szerintem nem kell pár év és megvalósul. 20 méterrel lesz hosszabb, mint a világ jelenlegi legnagyobb luxusjachtja.

Két focipálya nagyságú luxusjacht

Korábban már mutattunk gigantikus méretű luxusjachtokat, azonban amit most terveznek, az még az eddigieken is túltesz. A Double Century még csak a tervezőasztalon létezik, azonban ha megvalósítják, el fog készülni a világ legméretesebb jachtja, ami két focipálya nagyságú lesz. És hogy mekkorák ezek a focipályák? A hajó hosszúságát 200 méteresre tervezik és összesen 9 fedélzet lesz rajta, plusz egy helikopter leszálló.

 

Jelenleg az Azzam nevű luxusjacht a legnagyobb a világon, ami az Egyesült Arab emírségek elnökének tulajdona. Double Century 20 méterrel fogja leelőzni, ha kész lesz. Az elnök hajóját összesen három évig tartott megépíteni, ami ha belegondolunk, nagyon gyors, ugyanis itt nem akármilyen minőségről beszélünk.

Két focipálya nagyságú luxusjacht

A hajó nemcsak hogy óriási, de gyors is. Ez a következő átlagon felüli tulajdonságoknak köszönhető: négy motor, két dízel és két gázturbina adja az erejét, 94 ezer lóerős, sebessége pedig eléri a 30 csomót. Mint minden luxushajónak, ennek is alaptartozékai a helikopter leszálló és a hatalmas, tágas fedélzetek. Van rajta egy 30 méteres, nyitott szalon is. Az egyetlen probléma ezzel a hajóval, hogy nehezen férn el a kikötőben.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Áramlásjelző fonál

Az áramlásjelző fonál a vitorlák helyes állásszögének beállításához használt, a... Tovább

Pilotkönyv

 A vízterület jellegzetességeit és a kikötõket bemutató könyv. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 109

Átlagos értékelés: 4.9

hajó