Egy főnök, aki 65 millió forintos bónuszt adott fejenként az alkalmazottaknak!

hirdetes

65 millió forintos bónuszt adott fejenként az alkalmazottaknak!

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Már hallhattunk nagyvonalú főnökökről, akik nemcsak szóban, hanem tettekkel is elismerik azt, hogy a cég sikere a dolgozóknak is köszönhető. Ez a multimilliárdos török üzletember fejenként hatalmas összegű bónuszt adott az alkalmazottaknak.

Főnök

A meg kéne választani a világ legjobb főnökét, akkor ez a férfi nagyon jó esélyekkel indulna. Nevzat Aydin netpincér oldala, a Yemeksepeti eladásából származó hatalmas vagyont, legalábbis annak egy részét szétosztotta a dolgozók között. Most azonban a ranglétra alacsonyabb fokozatain állók nemcsak kis szeleteket kaptak a tortából, mint ahogy az általában lenni szokott. A főnök úgy gondolta, hogy a dolgozók is hozzájárultak a sikerhez, ezért fejenként 65 millió forintnyi bónuszt kaptak.

 

Hogy mit kell tudni a főnökről? Egy török származású üzletember, aki internetes ételrendelő cégével gazdagodott meg: multimilliárdos lett, vagyis élete végéig biztosítva van a jólét, még az unokáinak is. Ez az ember azonban olyat tett, amit rajta kívül csak nagyon kevesen: adott belőle másoknak is. Ez az összeg, amit a dolgozóknak szétosztogatott, neki szinte meg se kottyan, akkor meg miért ne?

Főnök

375 millió fontért vásárolták fel a Yemeksepeti céget, a vételár egy részét pedig a dolgozóknak adta. Összesen 112 fő dolgozik ott, akik között 17 millió fontnyi összeget osztott szét, ami fejenként 65 millió forint. A főnök ritka és nagylelkű tettet vitt véghez, ő mégis úgy nyilatkozik róla, hogy ez teljesen természetes, hisz a cég sikere a dolgozók kemény munkájának köszönhető. A dolgozók reakciója viszont még meglepőbb volt: sokakból előtörtek az érzelmek, mert akadtak olyanok is egy jó páran, akiknek ez a bónusz örökre megváltoztatta az életét. Voltak, akik sírtak, vagy hálálkodó leveleket írtk. Az biztos, hogy sokan hálásak lehetnek neki ezért a döntésért.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
kreatív

Szótár

Ábrahámhegy kikötője

A TVSK kikötője a Balaton nyugati medencéjének északi partján található. 100 cölöpös... Tovább

Pilotkönyv

 A vízterület jellegzetességeit és a kikötõket bemutató könyv. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes