FREYWILLE - Történelmi korszakok emlékei különleges, elegáns kivitelben

hirdetes

FREYWILLE - Történelmi korszakok emlékei luxuskivitelben

Kerekes Orsolya
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Történelmi korszakok emlékei  luxus kivitelben. Ha szereted a régi korok művészetét, szimbólumait, formáit, akkor a gyűjteményed kihagyhatatlan darabjai a FREWILLE ékszerek és kiegészítők.

Freywille ékszerkészlet
Ezt a bécsi ékszerkészítő véget Michaela Frey alapította, 1951-ben. Európán kívül már a tengerentúlon is megtalálhatók márkaboltjaik, a hosszadalmas gyártási folyamat miatt viszont a terjeszkedés üteme korlátozott. Ékszereiket történelmi korszakok és híres művészek ihletik (Gustav Klimt, Claude Monet, az ókori Egyiptom vagy a görög-római kor). Emblémájuk a szárnyas szfinx, ami az ősi egyiptomi és krétai kultúrában a mindent látó-megfigyelő szimbóluma volt.
 
 
FREYWILLE
Freywille ékszerkészlet
Különlegessége többrétű, hiszen a tervezők akár két éven át is dolgoznak egy-egy kollekción, hogy az minden részletében tökéletes legyen. A gyártási folyamat során először 4 rétegben felviszik egy fém alapra az üvegporból és ásványokból álló tűzzománcot, melyet előzetesen 800 fokon megolvasztottak. Ezt minden színnél külön meg kell csinálni, ez viszont azért macerás, mert általában 12-20 színből áll egy darab. A kész berakást ezután aranyporral vonják be, majd belehelyezik egy 24 karátos arannyal vont bronz foglalatba. Az elkészült FREYWILL ékszerekről ezután a tulajdonosának kell gondoskodnia, sok odafigyelést igényelnek. A tűzzománc nem ajánlott mindennapi viselésre és igen kényes.
 
FREYWILLE
 
 
Semmilyen szempontból nem tekinthetőek átlagosnak. A különleges stílus és a gyártási folyamat eredménye egy nem hétköznapi árral párosul.
 
 
FREYWILLE
 
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Fogyás

A fogyás gyakran fontos lehet a vitorlázó számára is, hiszen a vitorlázás mégis csak egy... Tovább

Révfülöp Üdülőszálló Kikötő

A Balaton nyugati medencéjének északi partján található az Üdülőszálló... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 110

Átlagos értékelés: 4.8

divat