Egy férfi visszament Fukushimába azért, hogy állatokat gondozzon

hirdetes

Visszament Fukushimába, hogy állatokat gondozzon

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A fukushimai katasztrófa után pánikszerűen menekültek a lakott területről az emberek, azonban az állatokra senki se gondolt. Ez az önfeláldozó férfi visszament a radioaktív sugárzás sújtotta, elzárt területekre azért, hogy gondozza őket.

Fukushima

Az önfeláldozó férfi, az 55 éves Naoto Matsumura úgy döntött, hogy visszatér a teljes kitelepítési zónába, hogy gondozza az ott maradt állatokat. Amikor megtörtént a katasztrófa, az emberek pánikszerűen menekültek onnan, viszont az állatok ott maradtak, őket nem menekítette ki senki. Ez a férfi volt az egyetlen, aki nem feledkezett el róluk és visszament oda, hogy kezébe vegye a sorsukat. Naoto állítása szerint teljesen tisztában van a sugárzás veszélyeivel, de azt mondta, hogy nem akar emiatt aggódni. Persze a szükséges óvintézkedéseket megteszi.

 

Fukushima

Fukushima

A férfi a radioaktív sugárzással szennyezett zónákban tölti mindennapjait és gondozza az ott élő állatokat. Viszont arra ügyel, hogy a kitelepített zónában ne fogyasszon se ételt, se vizet, ezért csakis kintről behozott ételekkel táplálkozik.

 

Fukushima

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
kreatív

Szótár

Rund Um

Rund Um vitorlás verseny történet 1998 óta Rund Um élőben is nyomon követhető az... Tovább

Belső hely

Belső hely – versenyben a pályajel kerülésekor a külsõ hajó köteles helyet adni a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes