A Gangesz borzalmai

hirdetes

Ezek a Gangesz borzalmai

GA
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Gangesz nemcsak India, hanem az egész világ egyik legismertebb folyója. Mindenki hallott már arról, hogy milyenek ott a körülmények, de a valóság ennél még súlyosabb.

Elképesztő a Gangesz

 

A Gangesz Ázsai  egyik legnagyobb és legjelentősebb folyója. A középső Himalájában ered, majd hosszú út után ömlik bele a Bengáli-öbölbe. Hossza mintegy 2510 km. Csaknem egymillió négyzetkilométeres termékeny síkságot öntöz, amely a világ egyik legsűrűbben lakott területének népességét tartja el. Ne feledjük el, hogy India lakossága mára bőven meghaladja az 1 milliárd főt.

 

 

Sok hiedelem lengi körbe ezt a folyót, sajnos nem alaptalanul. A helyi hit és kultúra, valamint a túlnépesedés okán olyan dolgokat engednek meg maguknak az emberek, amely nekünk, európaiak számára teljesen idegen. Kis túlzással élve ha már csak a képekre ránézünk, akkor elkapnánk valamilyen fertőző betegséget. Az alábbi fotósorozat minden képzeletet alá/túlszárnyal. A következő oldalon -nincs rá jobb szó- döbbenetes képeket mutatunk róla. 

hirdetes

 

Elképesztő a Gangesz

 

Bevalljuk azt is, hogy tudtunk volna méginkább elborzasztó képeket mutatni a folyóról. Azonban azok már tényleg a jó ízlés határát súrolnák, illetve személyiségi jogokat is sértenének. Azért ezek a fotók sem éppen “kispályásak”.

 

 

 

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás
hirdetes