A rejtélyes Grand Canyon

hirdetes

A misztikus Grand Canyon

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Grand Canyon egyszerre fenséges és misztikus. Sok rejtély övezi. Mi utánajártunk ezeknek és bemutatjuk részletesen az USA egyik leghíresebb látványosságát!

Mindent a Grand Canyonról

Egy kicsit a Grand Canyon hátteréről:a Colorado folyó által kivájt sokszínű, meredek völgyszurdok az Egyesült Államok Arizona államában. Nem rövid idő alatt lett olyan, amielyennek ma láthatjuk, hiszen összesen  17 millió év kellett hozzá, hogy ez a 446 km hosszú maximum 29 km széles hegység, szurdok kialakuljon. Legnagyobb mélysége 1829 méter. 

 

Íme a Kanyon látképe:

 

 

Területén működik az USA egyik legnagyobb Nemzeti Parkja, melyet Theodore Roosevelt alapította még 1919-ben. Ezt nagyon kevesen tudják róla, de a kanyon egy része ma is a hualapai indiánok felügyelete alá tartozik, akik a meredek falakba vájt barlangokban laknak.

hirdetes

 

A következő oldalon egy olyan különleges, 360 fokos videót mutatunk meg, mely segítségével bárki, kedvére körbejárhatja ezt a csodálatos környéket.

Mindent a Grand Canyonról

 

Másfél év alatt majdnem 900 000 megtekintéssel bír ez a videó. Úgy gondolom, hogy ez sok mindent elárul a minőségéről! A 360 Labs felvétele következik!

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek

Szótár

Optimist

Optimist vitorlás hajó leírása Az Optimist egy kicsi, egyszemélyes vitorlás hajó.... Tovább

Céges évzáró rendezvény

A céges évzáró rendezvény esetén kifejezetten fontos a tökéletes helyszín megtalálása,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes