Mr.Grey-nek öltözött be farsangra egy gyerek

hirdetes

Mr.Grey-nek öltözött be farsangra

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy 11 éves gyerek sokkolta a manchesteri iskola tanárait jelmezválasztásával, ugyanis Mr.Grey-nek, a Szürke ötven árnyalata egyik főszereplőjének öltözött be.

Mr.Grey

Egy manchesteri általános iskola azt találta ki farsangra a Könyvek Világnapja alkalmából, hogy a gyerekek csakis könyvek szereplőinek öltözhetnek be. A 11 éves Liam Scholes viszont egy olyan jelmezt öltött magára, amivel sokkolta a zsűrit. Bár a jó szándék meg volt, hisz ő csak sikeres akart lenni. Ezért úgy gondolta, hogy a Szürke ötven árnyalata egyik főszereplője, Mr. Grey bőrébe bújik: felvett egy szürke öltönyt, a kezében pedig szemkötőt és lekötözésre szolgáló kábeleket tartott, így állt ki a tanárok elé, akik mélységesen felháborodtak és megbotránkoztak a gyerek jelmezén.

 

Valószínű, nem vetne túl jó fényt az iskolára, ha az egyik tanítványuk egy erotikus regény főszereplőjeként villog a farsangi jelmezbálon, ráadásul a gyerekek olyanok, hogy szeretik utánozni egymást. Így Liamot kizárták a jelmezversenyről. Viszont a legmegdöbbentőbb nem ez, hanem a fiú édesanyjának reakciója volt, aki tanárként dolgozik.

Mr.Grey

Az édesanya ugyanis felháborodott azon, hogy a fiát kizárták. Úgy gondolja, hogy ezeknek a pedagógusoknak egy csöppnyi humorérzékük sincs, hisz ez a jelmez csak egy vicc volt és Liam természetesen nem látta, és nem is olvasta a Szürke ötven árnyalatát. Viszont arról nem tehet, hogy a reklámokat látta a tévében, hisz azt nem kötötték korosztályhoz. De nem is ezen háborodott fel a legjobban az anyuka, hanem azon, hogy a többi gyerek közül többen is állig felfegyverkezve jelentek meg. Őket is ugyanúgy kizárhatták volna, mert a fegyver ugyanúgy nem való gyerekek kezébe, mint a szemkötő, vagy a lekötözésre való kábel.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
divat

Szótár

Sydney Hobart

Sydney Hobart Yacht Race Rolex   Rolex Sydney Hobart versenytáv A Rolex Sydney... Tovább

Yacht v. Jacht

Yacht v. Jacht: nagyobb méretû (luxus) túrahajó Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes