Ezek szerint a könyvet nemcsak olvasni lehet

hirdetes

Könyvekből készült szobrok

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Guy Laramee a book-art atyja. Művészete lényege, hogy könyvekből készít szobrokat. A vaskos kötetekből többnyire tájképeket farag ki.

Guy Laramee alkotásai könyvekből

Guy Laramee nemcsak olvassa a könyveket, hanem érdekes szobrokat is kreál belőlük. Többnyire természeti képződményeket ábrázol, hegyeket, tavakat, tájképeket és vizet. Művei különlegessége, hogy térhatásúak. A természeti jelenségeket ábrázoló szobrokat sokszor egymásra helyezett könyvekből faragja ki. Művei érdekessége, hogy némelyiken nem is látszik, hogy könyvből készültek. Viszont a művész nemcsak gyönyörű tájakat és vizeket alkot meg a vaskos kötetekből, hanem apró épületeket is kreál belőlük.

 

 

Guy Laramee alkotásai könyvekből

Mára Guy Laramee lett a book-art irányzat atyja. Be kell vallani, ki gondolta volna, hogy könyvekből ilyen érdekes alkotásokat lehet készíteni? A művészre egyébként nagy hatással van a keleti filozófia és ezt legtöbbször nem tájképekkel, hanem a könyvekbe faragott épületekkel ábrázolja.

 

Guy Laramee alkotásai könyvekből

A művész alkotásai elképesztőek. Művei megalkotásához sokszor több könyvet is használ, de ha elég vaskos kötet akad a kezébe, abból is ki lehet hozni valamilyen remekművet.

 

Forrás: http://gittegylet.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 241

Átlagos értékelés: 4.8

kiállítás