Gyémántok és az egészség. DIAMOND MATRIX International Group

hirdetes

Gyémántok és az egészség.

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A DIAMOND MATRIX International Group CO. L.  első számú nem gyémántokra irányuló befektetése egy Kínai herbal termékek kutatásával foglalkozó feltaláló csoport munkáját segíti. Egy 228 millió USD ról szóló szerződés keretein belül kifejlesztésre kerül egy új termék család, amely az egészséges életet támogatja. A gyártás a közel jövőben elkezdődik Brazília területén vagy Kosztarika közelében.

DIAMOND MATRIX International Group

 

 

Őshonos kínai és dél-amerikai növények mesteri keveréke!

 
A DIAMOND Herbal termékcsaláddal vállalatunk szeretné segíteni az emberek egészséges életmód felé haladó útját. A termékek  kínai és dél amerikai őshonos növények keverékéből vannak összeállítva jelenleg 120 ezer kísérlet történt önkéntesek segítségével a legjobb hatás elérése érdekében , ami a szellemi kapacitás , éberség , reflex , növelésére és az állóképesség javítására , depresszió levertség érzésének megszüntetésére irányult. Mondhatom, nagy sikereken van túl a termék család mely úgy gondolom hamarosan ismertté válik az emberek számára. Bízom abban, hogy több millió ember életét fogja segíteni számos területen.
hirdetes
 

Vállalatunk fő célja az ebből befolyó bevételeket 100 % ban Karitatív tevékenységre fordítani.

 
 Nem profit orientált gyártás a cél,  hanem az egészség és a Karitatív tevékenység,  ami segíteni fogja vállalatunkat természetesen abban is , hogy a lehető leghamarabb megismerjék az emberek, szerte a világban!  
Terveink közé tartozik továbbá a TRILLION program közel jövőbeni elindítása mellett egy új program indítása is  DIAMOND HERBAL néven futva támogatná a további fejlesztéseket melynek költségvetése megközelíti  a 600 M. USD-t . A HERBAL programban résztvevők hozam és tőke garantáltan szerződhetnek majd. Természetesen programunk megjelenése a gyártás megkezdését követő hetekben történik, amelyről már meglévő szerződéses partnereinket e-mailben és mindenki mást blogon ill. Facebook-on tájékoztatunk.
hirdetes
 
 
 

Részletek hamarosan...

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Sikló

Sikló avagy a magyar Laser Kisebb, olcsóbb, de a miénk! A Sikló nem más, mint a... Tovább

Alsóörs - Vitorlás SC

Alsóörs - Vitorlás SC kikötő - tudnivalók: Az alsóörsi Vitorlás SC kikötője a tó... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 201

Átlagos értékelés: 5.0