Majdnem 25 ezer forintos borravalót adtak egy pincérnek, pedig nem gazdagok

hirdetes

Majdnem 25 ezer forintos borravalót adtak egy pincérnek

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Makenzie és Steven Schultz hatodik házassági évfordulójukat mentek el ünnepelni egy étterembe, ahol viszont kritikán aluli kiszolgálásban volt részük. Mégis úgy döntöttek, hogy hatalmas borravalót adnak a pincérnek.

Borravaló

Egy amerikai házaspár hatodik házassági évfordulójukat ment el ünnepelni egy étteremben, viszont ami ott várta őket, arra egyáltalán nem számítottak. A kiszolgálás kritikán aluli volt, csak az italokra 20 percet kellett várni. Ezenkívül 40 percet vártak az előételre, majd kerek egy órát a főételre. Ők mégis úgy döntöttek, hogy nem szeretnének keserű szájízzel távozni, ezért 24 616 forintnak megfelelő borravalót adtak a pincérnek.

Borravaló

Viszont a történet nem ilyen egyszerű és nemcsak egy puszta jó cselekedetről van szó. Makenzie és Steven Schultz ugyanis egykor a vendéglátóiparban dolgoztak, ott ismerkedtek meg, ezért nagyon is átérezték, hogy milyen nehéz a pincérek munkája. Azért volt olyan lassú a kiszolgálás, mert egyetlen pincér gondoskodott 12 asztal ellátásáról, mellette pedig a bárnál is ő szolgálta ki az embereket, ez pedig nagyban lelassította a munkáját. Viszont úgy látszik, ők voltak az egyetlenek, akik együtt éreztek a pincérrel. A többi vendég türelmetlenül csapkodta az asztalt és felháborodottan sürgették az így is túlterhelt pincért.

Borravaló

A házaspár kiposztolta a történetet Facebookra, ahol rengeteg likot kaptak. Ha azok a vendégek, akik aznap este olyan türelmetlenek voltak a pincérrel, csak egyetlen napot is eltöltenének felszolgálóként úgy, hogy minden munka rájuk szakad, valószínű, sokkal megértőbbek lennének akkor is, ha lassú a kiszolgálás. A házaspár tudta, hogy ezek a hisztis vendégek egy fillér borravalóval se fogják megszánni a lassú pincért, ezért úgy döntöttek, hogy kifizetik a borravalót mindenki helyett.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Fonyód - Keresztes György Kikötő (Hajóállomás BH Zrt)

A Fonyódi Keresztes György Kikötő tudnivalói: A Balaton nyugati medencéjének déli... Tovább

Jolle

A jolle uszonyos(svert), kabin nélküli sportvitorlás. Például: 420,470, Finn Dinghi, Cadet. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 209

Átlagos értékelés: 4.7

kreatív