Hawaii egy álom

hirdetes

Egy álom beteljesülése: ez Hawaii

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Hawaii lett az USA 50. tagállama. Azonban nem csak erről híres, hanem a csodás természeti adottságairól. Sokak vágyálma ez a földi paradicsom. Ezt mutatjuk most meg mindenkinek

Íme Hawaii

 

Mintegy 3200 km-re fekszik délnyugatra Észak-Amerikától partvidékétől, délkeletre Japántól és északkeletre Ausztráliától. Több száz szigetet tud magáénak, melyekekt ha összadunk, akkor 2400 km partvidéket kapunk. Ez annyit tesz, mint ha autóval kelnénk útra és meg sem állnánk Budapestről Glasgowig.A szigeteket  James Cook fedezte fel 1773-ban és először azt a nevet adta neki, hogy Sandwich-szigetek.  

hirdetes

 

A történelemből kiindulva mindannyian jól ismerhetjük, hiszen a őváros szigetén található Pearl Harbor megtámadásával az USA belépett a II. világháborúba. Alig másfél millió ember lakik itt és élvezik a mindennapi paradicsomot. A következ oldalon a legnépszerűbb videót mutatjuk meg erről a földi csodáról, mindenki vágyálmáról.

 

Íme Hawaii

 

 

Forrás: sawyerhartman

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás
hirdetes