Félelmetes házak a nagyvilágból

hirdetes

Házak a világból, melyektől egész környékek rettegnek

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nem akármilyen házakat mutatunk most be. Olyan épületek ezek, melyektől egész környékek rettegnek és az emberek egyszerűen be sem mernek oda menni, meg sem merik őket közelíteni. 

Különleges házak a nagyvilágból

Aki látta az “Az” című film bármelyik változatát, vagy bármilyen annál gyengébb vagy jobb horror filmet, az pontosan tudja, hogy az igazán ilyesztő dolgok az elhagyatott házakban történnek. Azokat valahogyan soha nem akarják lebontani és szinte soha nincsen gazdájuk. Oda senki nem akar bemenni, mert kivétel nélkül mindegyikről borzalmas pletykák keringenek. Felük persze még véletlenül sem igaz, de attól még vannak ilyen szóbeszédek. 

 

Nézzük hát most ezeket a valóban félelmetesen kinéző épületeket. 

 

1, Kanada. Egy rendzett kisvárosban,  Durham-Sud-ban található ez az épület. Vajon miért írták azt rá, hogy “becsület”?

hirdetes

 

 

További félelmetes házakat mutatunk a következő oldalon!

 

Különleges házak a nagyvilágból

 

2, Dayton, Ohio

 

Miért van az, hogy ezen épületek nagy többsége Amerikából kerül fel a listára? Itt a környék inkább elhagyatott, a közelben gyárak vannak. Talán pont ezért ilyen félelmetes?

 

 

3,  North Brother Island, New York

hirdetes

Íme egy New York melletti erdő. A ház elhagyatott, ráadásul romos és egy erdőben található. Ezek közül már egy is elég lenne, hogy az ember féljen, hát még akkor, ha az összes tulajdonság egyszerre van jelen!

 

 

4, Missouri

Amerika kellős közepén is vannak olyan helyek, melyekbe nem biztos, hogy szívesen menne be az ember. Itt az egyik tökéletes példa rá:

 

 

5, Fekete-Erdő, Németország

 

Végre egy ház, mely nem az USA-ban van!Ez a ház legalább gyönyörű környezetben van. D ez minden, ami pozitívumként elmondható róla. Az idők során ráadásul a víz teljesen elárasztotta az egész környéket. Ez az, ami még félelmetesebbé teszi.

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Belső hely

Belső hely – versenyben a pályajel kerülésekor a külsõ hajó köteles helyet adni a... Tovább

Pillangóvitorla

Pillangóvitorla: a spinakker magyar neve Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes